.

.

New
Набор от гелевых лакове за нокти Gouserva, което променя цвета си, - 6 броя, което променя Настроението Термален гел-лак за нокти, Rainbow, 2 Цвята, Промяна в температурата, ге?

Набор от гелевых лакове за нокти Gouserva, което променя цвета си, - 6 броя, което променя Настроението Термален гел-лак за нокти, Rainbow, 2 Цвята, Промяна в температурата, гел-лак, Маникюр, определени за дизайн на

BGN 4.00

Налично
Налично

5Стъпка 5 : Нанесете матово най-горния слой, след това третирайте сешоар за нокти в продължение на 30-60 секунди. Дълъг срок на експлоатация : Изработен е от естествена смола, нетоксичен лак за нокти, никакви дразнещи съставки или лепила не може да доведе до увреждане на ноктите. Въпрос 3 : на Ефекта се различава от картината?Твърде тънки или твърде дебели, или са откъслечни, моля, запознайте се с инструкциите за употреба и вижте, ще стане ли по-добре след няколко опита. Марка : GOUSERVA Professional приложение : Стъпка 1 : Почистете ноктите, след това нарежете повърхността на ноктите, като в нормалния процес на маникюр.Имате втвърдяване трае само 30 секунди?Ние препоръчваме : Основен слой отверждается в продължение на 30 секунди. лесно нанасяне с ультраярким покритие за носене повече от 14 дни.За по-продължителна употреба се уверете, че повърхността на нокътя се полира и в него няма масла.Най - горния слой- 60 секунди. Комплект от лак за нокти GOUSERVA, което променя цвета : в комплекта са включени 6 * 8 мл гел-лак за нокти, което променя цвета + 1 * красив подарък кутия. Топло напомняне : Отверждайте под UV / led лампа 30-90 в. Валентин, Ден на майката или на други празници.Стъпка 6 : Изтрийте лепкава повърхност памук, напоена с почистващ препарат.Стъпка 3 : Използвайте портокал пръчка или тласкач за кожичките, за да премахнете омекотена гел.Чудесен комплект за дизайн на ноктите за вас!Прекрасни подаръци за член на семейството или приятел на Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, рождени дни, годишнини, Св. Най - важното- умението да рисува.В1 : Защо гел-лак твърде дебели? 1.При отстраняване на гел-лак, можете да подпилить най-горния слой на покритието и използвате средство за премахване на гел, за да го впитался и е бил изтрит.Стъпка 2 : Напълно разклаща полироль, това ще помогне за балансиране на цвета на лака. проверете готовността, ако не, оставете за още няколко минути. се Изисква основния и горния слой.Нанасяне на гел-лак на всеки слой е 60 секунди.В2 : да Не изсъхва?Моля, проверете мощност на лампата.Процесът сешоар за нокти, след всеки слой в продължение на 30-60 секунди.Промяна на цвета на лака за нокти, зависи от температурата на вашите нокти!Можете да се научите как това се променя, картинката.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория