.

.

New
Набор от гелевых лакове за нокти Gouserva, което променя цвета си, Определени за накисване на гел-лак, Определени за промени в температурата, Блестящ Лак за нокти, колек?

Набор от гелевых лакове за нокти Gouserva, което променя цвета си, Определени за накисване на гел-лак, Определени за промени в температурата, Блестящ Лак за нокти, колекция гелове, подарък за маникюр, за жени, направи

BGN 1.00

Налично
Налично

Се лекуват само в рамките на 30 секунди?Ние предлагаме : Основен слой отверждается в продължение на 30 секундиДобре опаковани и готови за представяне, това е чудесен, красив, уникален подарък, който ще се хареса на всеки, който го получи. Комплект от лак за нокти GOUSERVA, което променя цвета : Продуктът включва 6 * 8 мл гел-лак за нокти, което променя цвета + 1 * Красив подарък кутия. Дълъг срок на експлоатация : Изработен е от естествена смола, нетоксичен лак за нокти, никакви дразнещи съставки или лепила не може да доведе до увреждане на ноктите. Марка : GOUSERVA Professional приложение : Стъпка 1 : Почистете ноктите, след това нарежете повърхността на ноктите, като в нормалния процес на маникюр. След това, хвърляйки се на всеки по-тънък слой лак за равномерно и в рамките на 2-3 слоя, могат да се дадат наситен цвят и е в основата на постигане на рекламен ефект.Процесът сешоар за нокти, след всеки слой в продължение на 30-60 секунди.Избършете спиртовым памучен тампон.Стъпка 6 : Изтрийте лепкава повърхност памук, напоена с почистващ препарат.Нанасяне на гел-лак на всеки слой е 60 секунди.Промяна на цвета на лака за нокти, зависи от температурата на вашите нокти!Можете да се научите как това се променя, картинката. КАК да се ПОСТИГНЕ ВЕЛИКОЛЕПЕН ЕФЕКТ на ПРОМЯНА на ЦВЕТА : Нанасяне на дълги нокти ще направи ефект е по-очевиден.(Важно) Стъпка 3 : на Първо място нанесете основен слой, който може да удължи издръжливост на лака, след това третирайте сешоар за нокти Стъпка 4 : Нанесете цветен гел-лак, след лечение сешоар за нокти. Q3 : на ефекта се различава от картината?Твърде тънки или твърде дебели, или са откъслечни, моля, запознайте се с инструкциите за употреба и вижте, ще стане ли по-добре след няколко опита.Чудесен Комплект за нокти-арт за вас!Прекрасни подаръци за член на семейството или приятел на Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, рождени дни, годишнини, Св. 10 минути, проверете готовността, ако не, оставете за още няколко минути.Стъпка 3 : Използвайте портокал пръчка или тласкач за кожичките, за да премахнете омекотена гел.Вид единица за измерване на : течни унции.За да отстрани держалось по-дълго, отполируйте повърхността на ноктите и не пръскайте върху него маслото.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория