.

.

New
Акумулаторни лампи Ciata - Източници на захранване при спиране на тока, електрическата Крушка на захранван с батерии, захранвани от акумулаторна батерия - Работи в пр?

Акумулаторни лампи Ciata - Източници на захранване при спиране на тока, електрическата Крушка на захранван с батерии, захранвани от акумулаторна батерия - Работи в продължение на 3-4 часа - с кука за къмпинг, Безжична

BGN 15.68

Налично
Налично

Идеален за спешни случаиНо фенери могат да бъдат тромави, особено ако ви трябва да държите ръцете си свободни в тъмното.Поддържа ръцете си свободни за изпълнение на важни задачи на оцеляване на открито.Нашите електрически крушки също са подходящи, по-преносима алтернатива на тежки фенери, при работа в условията на дивата природа. ? ПО-ЯРКО ОСВЕТЛЕНИЕ - всяка крушка осигурява яркост 900 лумена, което дава възможност за осветяване на по-широко пространство, без да се налага да купуват повече от една лампа. ? СЛУЖИ по-ДЪЛГО - ЗА разлика от други аварийни осветителни тела, които работят само около един час, акумулаторна батерия нашата интелигентна led лампа може да работи до 3-4 часа.Възпламени с помощта на безопасно източник на захранване с помощта на led интелигентна аварийна лампа Ciata Lighting!Всеки един от нашите крушки може да се освети всяка дадена област с интензивността на 900 лумена и може да освети цяла стая в продължение на почти 4 часа, когато те са изключени от мрежата.Много предпочитат да използват фенери, смартфони или дори да запаля свещ.Нашите led крушки, работещи на батерии никога не ви оставят на тъмно и автоматично се включва в случай на несвоевременного изключване на светлината. ? Е Необходим за НОЩЕН лагер - тук Ние имаме всеки комплект сверхпрочным кука за закачане към палаткам и кабели по време на екскурзия.Но изведнъж се окаже изоставен седи в тъмното може да бъде страшно, или, което е още по-лошо, опасно, особено ако спирането на тока се е случило в резултат на земетресение или ураган.Когато крушки, работещи на батерии, които не се използват, можете да ги свържете към всеки контакт, точно толкова, колкото обикновена електрическа крушка. ? ВИНАГИ БЪДЕТЕ ГОТОВИ - с прекъсвания в електрозахранването, за да могат да въвеждат в заблуждение.? НАДЕЖДЕН ИЗТОЧНИК на СВЕТЛИНА - Благодарение на 3-4 часа непрекъсната резервно захранване нашата led интелигентна лампа за аварийно осветление полезен на открито, на къмпинг или при продължителни перебоях на електрозахранването.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория