.

.

New
Плот за приготвяне на лед, Преносима Лед, 9 Кубчета лед готови за 7-8 минути, 26,5 паунда за 24 часа, Лед с Лъжичка за лед и кошница, Електрически Плот за приготвяне на лед ?

Плот за приготвяне на лед, Преносима Лед, 9 Кубчета лед готови за 7-8 минути, 26,5 паунда за 24 часа, Лед с Лъжичка за лед и кошница, Електрически Плот за приготвяне на лед за домашна Кухня, Бар парти, Черен

BGN 8.05

Налично
Налично

Ние сме тук, за да ви предложим високо качество компактен льдогенераторную машина, създадена, за да направи комфорт в живота виМожете да приготвите ледени кубчета две различни размери.От вас не се очаква да приключи лед!.Малките кубчета лед ще ви помогнат да запазите бира и сокоизстисквачка студени.С льдогенератором WANAI идва време, без лед.Големи кубчета лед са по-подходящи за получаване на бърз охлаждащ ефект.Лед с ниско ниво на шум (по-малко от 40 db) позволява за кратко време да получите чист лед. ?[Два размера на куршум форма за избор] : Стилна кубчета лед във формата на куршум не ще бъде лесно да се държим заедно. 6 минути, за да получите 9 кубчета лед, - това не е мечта.Ще Получите това, преди настъпването на лятото!.Лед с ниско ниво на шум (по-малко от 40 db) позволява за кратко време да получите чист лед.Максимум капацитет от лед може да достигне до 26,5 лири за 24 часа. ? [Получил това с увереност] Ние гарантираме на всеки клиент 30-дневен ангажимент за връщане на пари, на 1-годишна гаранция за безпроблемна, през целия живот, професионално обслужване.Просто кликнете върху бутона "вкл.Ние сме тук, за да ви предложим високо качество компактен льдогенераторную машина, създадена, за да направи комфорт в живота ви.?[Ефективна лед] : Насладете се на лед къща - кубчета лед Bullet - това е нещо, което ви е необходимо за приготвяне на всякакви напитки.Малките кубчета лед ще ви помогнат да запазите бира и сокоизстисквачка студени. ?[Лекота на работа] Плота на масата льдогенератора с голям прозрачен прозорец ви позволява постоянно да наблюдават процеса на приготвяне на лед.Максимум капацитет от лед може да достигне до 26,5 лири за 24 часа.62 Инча, той е снабден с дръжка за носене, за улесняване на движението и лечение.Нека насладимся студени освежаващи напитки. ?[Лек и бесшумность] : Льдогенераторная машина преносими размер 8.С льдогенератором WANAI идва време, без лед.Просто кликнете върху бутона "вкл. ?[Два размера на куршум форма за избор] : Стилна кубчета лед във формата на куршум не ще бъде лесно да се държим заедно.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория