.

.

New
Хамстер, Морско Свинче Легло Къща, Сладки, Малки Животни Хамак, Зимна Топла Руното Клетка Гнездо на Плъхове, Мишки Захарен Планер Таралеж Протеини Птица Чинчила, До?

Хамстер, Морско Свинче Легло Къща, Сладки, Малки Животни Хамак, Зимна Топла Руното Клетка Гнездо на Плъхове, Мишки Захарен Планер Таралеж Протеини Птица Чинчила, Домашни Аксесоари за спане Хамстер (Хамбургер)

BGN 1.33

Налично
Налично

нМоля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се радваме да помогнем.Това гнездо може да не е подходяща за големи възрастни морски свинчета. 【Защо да изберете нашите продукти?】 - Мек и топъл руно вътре, позволява на домашен любимец се чувства комфортно и на топло. - Забавно модел на хамбургер и ананас, тя ще се хареса на вашия домашен любимец! - Може да виси в клетка, а може да се хамак.Домашен джудже хамстер-гнездо за хамстери, Поставени в Клетка, Гнездене за птици, хамстери джуджета, Плъхове, катерици, таралежи, зайци, морски свинчета, Папагали, един gerbil, скъпа переноска за малки животни, топло плюшен облицовки, аксесоари за клетки през Зимата.Можете да го използвате за украса на дома или представи като специален подарък на своите приятели, които имат домашен любимец.Можете да го използвате за украса на дома или представи като специален подарък на своите приятели, които имат домашен любимец.4" / 8x8x6 см, а на гнездо за ананас - 5,9 x5. Вашето удовлетворение е нашата доживотна цел, и ние се стремим да ви предоставим най-задоволителни продукти.В студено време това е добър навес за запазване на топлината, за да се предпази вашия малък домашен любимец от студ.Моля, измерете вашето малко животно, преди да поръчате и да се запознаете с размер, за да изберете подходящ легло. 【Отличен материал】-Изработен е от мек и топъл отвътре, благодарение на което домашен любимец се чувства комфортно и на топло.5x18 виж 【Забележка】- Предпоставка включва 2 х хамак за хамстер. 【Подробна информация за продукта : 】 - Име : къща за домашни любимци на малки животни - Материал : ворсистая плат - Цвят : кафяв /жълт / зелен - Форма : хамбургер / ананас - Размер ананас : 5,9 x5. 【Многофункционални нужди】- можете да Го поставите на земята или да се мотае като в хамак, този мек и топъл къща диван, идеален за новородени, майките на животни и е подходящ за хамстер, морско свинче, таралеж, белочки, мишки, плъхове, чинчили, на планер, малки птички, малка патица, имат и много други. Добре дошли в нашия магазин, и ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури най-внимателно обслужване, така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ.В студено време това е добър навес за запазване на топлината, за да се предпази вашия малък домашен любимец от студ.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория