.

.

New
Лентата, в голям рубчик VATIN в грах ширина 3/8 инча в 10-ярдовой макарата в Тъмно син цвят с бели точки, се използва за опаковане на подаръци, декорация на партита, на вси?

Лентата, в голям рубчик VATIN в грах ширина 3/8 инча в 10-ярдовой макарата в Тъмно син цвят с бели точки, се използва за опаковане на подаръци, декорация на партита, на всички видове бродерия и шиене.

BGN 3.59

Налично
Налично

Тя е идеална за всеки творчески или декоративен проект, който можете да си представитеВатиновые лента и може да се пере в машина.?Вечния дизайн в класически грах гарантира, че тази лента, никога няма да излязат от мода. ?Лента VATIN на грах в голяма рубчик има широк спектър от приложения, включително подарък опаковка, занаяти, изработени от ленти, декорации за бутилки, декорация на партита, scrapbooking, занаяти за печене, аранжировки, украси за покани, и може да се използва във всички видове на ръкоделието и шиене.Ако нашата стока, не отговаря на вашите очаквания, върни го за 100% връщане на покупната цена, без проблеми.С тези панделки в голям рубчик с модел е лесно да се работи, те са трайни.?ВИСОКО КАЧЕСТВО благодарение на лентата VATIN Polka Dot Занаятите в голям рубчик, изработен от висококачествена лента от 100% полиестер. ?ВИСОКО КАЧЕСТВО благодарение на лентата VATIN Polka Dot Занаятите в голям рубчик, изработен от висококачествена лента от 100% полиестер. ?Вечния дизайн в класически грах гарантира, че тази лента, никога няма да излязат от мода.Тя е идеална за всеки творчески или декоративен проект, който можете да си представите.Тези ленти се предлагат в най-различни цветове и размери.Ширина : 3/8 " Дължина : 10 ярда всяка ролка с пластмасови цилиндрични, лесно да се съхранява.Тези ленти се предлагат в най-различни цветове и размери.?Лента в голям рубчик от вата в грах .

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория