.

.

New
Жаккардовая лента IDONGCAI, 10 Ярда Тясна Червена Жаккардовой лента с Геометрични бродерии, във формата на диамант за шиене.

Жаккардовая лента IDONGCAI, 10 Ярда Тясна Червена Жаккардовой лента с Геометрични бродерии, във формата на диамант за шиене.

BGN 1.00

Налично
Налично

н Ние сме в естествената си форма, поради разлика монитори цвят може да има грешка.Тази жаккардовая покритие е обичан от феновете на ръчно изработени, тя ще направи вашите уникални занаяти и маркира сред много занаяти. моля, Обърнете внимание : 1. Тази украса завързана панделка не е дъвка.5 инча; Дължина : 10 ярда; Цвят : червен.Жаккардовая лента IDONGCAI, 10 Ярда Тясна Червена Жаккардовой лента с Геометрични бродерии, във формата на диамант за шиене.Характеристики : - Лесна за използване - може да се отсече дължина в зависимост от вашите нужди, а след това го комбинирате с вашите поделками или използвате поотделно. на Промоцията : Нови продукти на 2023 година, не забравяйте да се получи купони, преди да закупят, добре дошли в корпоративна магазин IDONGCAI, за да закупите повече дантелен завършек.Приложение : идеален за декорация на проекти от налита на бой тъкани със собствените си ръце, като аксесоари за дома, облекло, портфейли, scrapbooking, превръзка на главата, аксесоари за коса, поздравителни картички, празнични картички, рамки за снимки, салфетки, одеала, покривки, калъфки за възглавници, чаршафи, престилки, шалове, колани, портмонета, клатчи, каишки за часовници, чанти-тоут, нашийник за кучета и т. Материал : полиестер.5 инча; Материал : полиестер.Изящна изработка, приятен на допир, приятен за кожата, не е лесно да избледнява, траен и устойчив за продължителна употреба.Дължина : 10 метра.Тази жаккардовая покритие е обичан от феновете на ръчно изработени, тя ще направи вашите уникални занаяти и маркира сред много занаяти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория