.

.

New
Портативен Ръчен фен Yucime и настолен Вентилатор, Мощен Персонален Вентилатор с 4 Регулируеми Скорости, USB Зареждане, Мини Вентилатор, захранван с Батерии с Огледало ?

Портативен Ръчен фен Yucime и настолен Вентилатор, Мощен Персонален Вентилатор с 4 Регулируеми Скорости, USB Зареждане, Мини Вентилатор, захранван с Батерии с Огледало за грим за Стилни Момичета, Жени, Мъже, Пътуващи

BGN 2.00

Налично
Налично

1 x USB кабел 1 x Ръководство на потребителя.Малък преносим вентилатор - чудесен летен подарък - Идеален подарък за стилни момичета, момчета, мъже, жени и деца.Широко приложение:.Бутон прост дизайн : един бутон, за да стартирате, след това натиснете за увеличаване на скоростта, продължително натискане в продължение на 3 секунди, за да изключите.Работно време : 5-20 часа. 1 x преносим вентилатор Yucime. Батерия с голям капацитет. 【Мини-размер, Скорост 2 (15 часа); Скорост 3 (10 часа); Скорост 4 (5 часа).Нов дизайн на предния капак могат да се отварят на 270 градуса, така че тя стоеше на равна повърхност. 【Гаранция/сервизно обслужване】 : При възникване на евентуални проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, моля, ви обслужим 12 часа онлайн.Това би бил идеалният летен подарък за стилни момичета, момчета, мъже, жени и деца.Сверхшумная работа, осигурява хладен вятър, но никога не ви притеснява.Свалящ се капак за лесно почистване.4 регулиране на скоростта на вятъра, можете да изберете подходящия и да се насладите на хладно мек вятър в горещото лято. Време за зареждане : 3 часа (може да бъде напълно заредена).Пакетът включва : .Yucime Small Fan - това е преносим USB вентилатор с огледален дизайн, който може да се използва като ръчна и настолен вентилатор вентилатор за грим.Той поддържа USB-зареждане чрез USB-зарядно, зарядно за кола или компютър.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория