.

.

New
Crethinkaty Мини Ръчен Вентилатор USB Fan За Замъгляване Преносим Джобен Мини-Спрей, Хидратиращ Вентилатор, за Домашния офис, използване на закрито, Пътуване на открито (2 с?

Crethinkaty Мини Ръчен Вентилатор USB Fan За Замъгляване Преносим Джобен Мини-Спрей, Хидратиращ Вентилатор, за Домашния офис, използване на закрито, Пътуване на открито (2 скорости)

BGN 1.00

Налично
Налично

? 2 Нива на скорост и ръми - Преносим вентилатор има 2 регулируема скорост на вятъра, натиснете бутона за включване на един / два пъти, за да изберете мек / хладен вятър и е подходящ за отдих, като например за пътуване, къмпинг, футболен мач, спорт и т. ?Прилагането на закрито и на открито - Искате ли лятото да отидете в диснеевское пътуване?Страхът от висока температура?Нашият мини-преносим вентилатор ще ви прохладното лято!Може да се използва в помещение за охлаждане на лаптоп, на работа, в офиса, следобедна почивка .? Малки размери и уникален дизайн -Вентилатор + спрей за замъгляване, дизайн 2 в 1, той може не само да ви се даде хладен вятър, но и ще ви даде фина мъгла, хидратира кожата.Натиснете втория клавиш за управление на режима на спрей, спрей и fan могат да се използват едновременно.Този електрически вентилатор оборудван дребничка двигател и интуитивен дизайн на резервоара за вода.Малък фен лесно да се заеме със себе си, където и да отидете, да го носите на ръката си, постави върху плот или да се съхранява в чантата си, ако не използвате.След пълно зареждане ръчно фен може да работи в продължение на 1,5-3 часа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория