.

.

New
SZ-JIAHAIYU Фен на Шийката на Преносим Вентилатор За лице Персонален USB, Hands-Free Мини Носене Спортен Преносим Охлаждащ Малък Нов Фен на врата за Пътуване, Офис стая, Домашн?

SZ-JIAHAIYU Фен на Шийката на Преносим Вентилатор За лице Персонален USB, Hands-Free Мини Носене Спортен Преносим Охлаждащ Малък Нов Фен на врата за Пътуване, Офис стая, Домашни видове спортове на открито

BGN 1.67

Налично
Налично

❉ Мини-носене спортен охлаждащ вентилатор без помощта на ръцете Глава фен може свободно да се извиват, за да промени посоката на вятъра.Преди да използвате носимого спортни удар фен дълга коса трябва да се завърже, за да не зацепились за глава на вентилатора.Този път нашата маточната фен, определено най-добрия си избор, освободи ръцете си, да ви даде свободата да правя това, което искате, не се притеснявайте!.Предавайте повече вятъра за вас. Синият индикатор мига при работа и светва в червено при ниско зареждане на батерията.Дизайн на слушалки, без ръце : можете да я закача на врата, модерен стил придава ви наистина страхотен вид, докато вашите приятели все още се държат фен, можете да лесно да се работи свободно и да се насладите на прохладата, която ви носи окачен на шийката на вентилатор, каква е нещо готино!.Всяка вентиляторная корона съчетава в себе си 7 бионических на лопатките на вентилатора, което ги прави по-меки, издръжливи в сравнение и по-тихи. Вентилатора трябва да се носят и на гърба. ❉【На шийката на вентилатор, малък размер, висока производителност】-тежи само 6,5 унции, може да се сложи в чантата си или закача на врата си. подходящ за различни видове дейности на открито. ❉【Персонален преносим USB вентилатор обновена версия 】- Преносим маточната фен е изработен от екологично чист огнестойкого материал ABS. Продължително натискане в продължение на 3 секунди за включване / изключване на вентилатора. ❉ Правилния начин на използване на шийния на вентилатора : за да удължите живота на батерията и предотвратяване на загуба на заряд на батерията по време на транспортиране и съхранение, което причинява невъзможността за включване, ние препоръчваме след получаване на удар на вентилатора се зарежда в продължение на 30 минути, преди да се използва за включване и използване, при всякакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема, за да може хубаво да се правят покупки.Наслаждавайте се на хладен бриз, където и да отидеш!.❉【Спортен маточната вентилатор, подходящ за носене 】- Този креативен шийката на вентилатора може да бъде окачен на шията, за по-удобна работа.Всяка вентиляторная корона съчетава в себе си 7 бионических на лопатките на вентилатора, което ги прави по-меки, издръжливи в сравнение и по-тихи.Уважаеми, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ще ПОЛУЧИТЕ - 1 * сменящи вентилатор, 1 * USB кабел за зареждане, 1 * ръководство на потребителя и денонощен рум-SZ-JIAHAIYU.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория