.

.

New
Преносим маточната фен CL ЗАБАВНИ, Акумулаторна батерия вентилатор с 3 скорости на вятъра, Тих Носене на Мини-вентилатор за окачване на врата, Персонален Безлопастн?

Преносим маточната фен CL ЗАБАВНИ, Акумулаторна батерия вентилатор с 3 скорости на вятъра, Тих Носене на Мини-вентилатор за окачване на врата, Персонален Безлопастной на Шийката на вентилатор за офис, пътуване, улица

BGN 9.99

Налично
Налично

Дайте на вас по-дълго време на автономна работа ? 【Зареждане type-C】 Преносим вентилатор, да може да бъде лесно се зарежда от компютър, адаптер, захранващ блок, на лаптоп и т.Шиен вентилатор е с уникален дизайн на форма на освобождаване на въздух, без лопатките на вентилатора, безшумен дизайн, няма притискане на косата.Шиен фен CL FUN разполага с 360-градусова отвеждане на въздуха, който осигурява прохлада на лицето и ви позволява да запазите грима.Вградената батерия с голям капацитет, който може да се използва в рамките на 3-8 часа след пълно зареждане (в зависимост от различните степени) и може да се зарежда с помощта на включения USB кабел за зареждане. Пълно зареждане отнема само 3-5 часа. ? 【Стилен дизайн без остриета ви дарява с готин вид.Преносим маточната фен изпълнена в новейшем дизайн с ниска консумация на енергия. ? 【Удобно и практично】 подвешивается на врата, идеална за пътуване в горещо време, ви спестява неудобството от внезапна поява на капки пот в обществото на много места, това е вашият добър помощник през лятото.Те могат безопасно да се наслаждавате на деца и възрастни.Не е нужно да се притеснявате за това, че перката зацепят косата.Средата е изработена от хранително-силиконов материал, както и ъгъла на наклон може да се регулира по желание, което е по-подходящ за кожата и ефективно да не се плъзга.Регулиране на съответната скорост на вентилатора, като кликнете на бутона няколко пъти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория