.

.

New
Акумулаторна батерия за преносим вентилатор Wavmill -9-Инчов Кемпинговый вентилатор с капацитет 10000 ма с подсветка и на една кука за палатки, на открито - USB Вентилатор, ?

Акумулаторна батерия за преносим вентилатор Wavmill -9-Инчов Кемпинговый вентилатор с капацитет 10000 ма с подсветка и на една кука за палатки, на открито - USB Вентилатор, захранван от батерия за Пикник, барбекю, риболов,

BGN 16.33

Налично
Налично

Кука позволява да го закачите в палатки, в клоните или в колатаАко имате някакви въпроси относно батарейном вентилатора, моля, свържете се с нас. Освен това той има стабилно основание като настолен вентилатор /офис на вентилатора /прикроватного фен. РЕГУЛИРУЕМА яркост / скорост - 4 скорост на вятъра с мощен поток на въздуха се освежава въздуха и се държи на хладно.Висококачествен бесщеточный двигател го прави тихо.Благодарение на трайно материал може да се използва за всякакви дейности на открито / на закрито.ОСЦИЛИРАЩИЯТ ВЕНТИЛАТОР С плетене на една КУКА - автоматична ротация на 45 ° / 90 ° по хоризонтала и ръчно регулиране на 270 ° и по вертикала за осигуряване на кръгла прохлада.В момента са онлайн 24 часа в денонощието.АВАРИЙНО ЗАХРАНВАНЕ - допълнение да се използва като вентилатор, можете да го използвате за зареждане на вашия телефон, i Pad и други интелигентни устройства.НИСКО НИВО на ШУМ и с НАСТРОЙКА на ТАЙМЕРА - По време на зимен сън всички показатели выключаются.СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ Ние ви осигуряваме трехлетнее следпродажбено обслужване. 3 вида настройки на яркостта на светодиодите за различни цели, като например четене и осветление. 4 светлинни индикатора показват оставаща мощност и ви напомнят за презареждане на вентилатора.Вземете практичен подарък за татко / човек в този горещ летен ден.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория