.

.

New
Фен Hands Free Широко приложимо Колан Фен на Преносим вентилатор за външно жилище (Маслинено-зелен, вид на Наклонената падащата кула)

Фен Hands Free Широко приложимо Колан Фен на Преносим вентилатор за външно жилище (Маслинено-зелен, вид на Наклонената падащата кула)

BGN 19.99

Налично
Налично

Висока мощност осигурява максимален приток на въздух, дизайн идеален за активна почивка, дори и ако температурата е много висока, не се притеснявайте за дейности на открито, този вентилатор може да ви успокои, той просто е необходим за лятото. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Широко приложимо повече, отколкото можете да си представите, този симпатичен, но мощен малък вентилатор охлажда вас, независимо от това, работите ли, че се занимавате с градинарство, земеделие, крак туризъм, риболов, колоездене или пазаруването. USB кабел за зареждане вече не е необходимо да се притеснявате за проблеми с храненето. Корпус на вентилатора е изработена от ултра силна пластмаса, което прави един вентилатор, подходящ за продължителна употреба на открито.Той може да яде и подзаряжаться от всички USB устройства с изход 5 (като например захранващи блокове, компютри и т. Корпус на вентилатора е изработена от ултра силна пластмаса, което прави един вентилатор, подходящ за продължителна употреба на открито.USB кабел за зареждане вече не е необходимо да се притеснявате за проблеми с храненето.Списък с пакети : 1 x Колан вентилатор 1 x USB кабел Забележка : 1.Благодарим ви за разбирането.Този колан фен компактен размер, специално разработен с двойни скоби.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : колан фен Материал : abs Цвят : бял, розов, зелен (по желание) Размер : приблизително 9,5x6x8,5 см / 3,7x2,4x3,3 Тегло : приблизително 235 г / 8,3 унции Напрежение : 5 v Ток : 1 Мощност : 4 W Време за зареждане : около 2.5 часа Скорост на двигателя : Щеточный двигателя 10000 об/мин Батерия : Полимерно-литиева батерия 1200 mah Как да използвате : Продължително натискане на клавиш за включване в продължение на две секунди, за да пуснете вентилатора, натиснете натиснете onoff за превключване на предавките и дълготрайни натиснете ключа на всяка предавка, за да се изключи вентилатора. Висока мощност осигурява максимален приток на въздух, дизайн идеален за хора на улицата, дори ако температурата е много висока, не се притеснявайте за дейности на открито, този вентилатор може да ви успокои, това е задължително за лятото.Този, който е по-голям, отзад за колана и панталоните, а тези, които са по-малки отпред за монтиране краища на дрехи.Моля, обърнете истински като стандарт.Този, който е по-голям, отзад за колана и панталоните, а тези, които са по-малки отпред за монтиране краища на дрехи. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Висока мощност осигурява максимален приток на въздух, дизайн идеален за хора на улицата, дори ако температурата е много висока, не се притеснявайте за дейности на открито, този вентилатор може да ви успокои, това е задължително за лятото.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Waist Fan
Material:
ABS
Color:
White, Pink, Green(Optional)
Size:
Approx.9.5x6x8.5cm/3.7x2.4x3.3in
Weight:
Approx.235g/8.3oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
4W
Charging Time:
About 2.5 hours
Motor Speed:
Brush motor 10000 RPM
Battery:
Polymer lithium battery 1200mAh
How to use:
Long press the onoff key for two seconds to start the fan, click the onoff key to switch gears, and long press the switch at any gear to shut down the fan.
Package List:
1 x Waist Fan:
1 x USB Cable:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Новинка

Подобни продукти в категория