.

.

New
ZLHZW Custom Снимка Гривни за Жени, Мъже Персонализирани Фокусно Изображение Кръг Чар Подаръци за Двойки Индивидуални Коледни Подаръци за Рожден Ден, Годишнина Запомня?

ZLHZW Custom Снимка Гривни за Жени, Мъже Персонализирани Фокусно Изображение Кръг Чар Подаръци за Двойки Индивидуални Коледни Подаръци за Рожден Ден, Годишнина Запомнящи се Подаръци за Него или Нея Регулируема Шнур

BGN 1.00

Налично
Налично

Свалете любимата си снимка още сега ? Чудесен избор за подарък "обичам те"– нашия мил гривна ще се превърне в чудесен подарък за рожден ден, годишнина, военен мемориал, празник или "просто защото" за специални жени, мъже, момичета и момчета, като приятелка, гадже, за булката, младоженеца, най-добрият приятел, майка, баща, свекърва, съпруга, съпруг, дъщеря, баба, дядо, леля, племенник, племенница в живота си.И дай ни възможност да коригирате проблема.Ние можем да променят положението или да изрежете снимката, за да заема цялата област.Кръгла окачване : 0,35 инча *0.Погледни вътре или възползвайте се от камера на вашия телефон, за да се покаже картинката. , , Ние спроецируем изображението на стената, за да сте сигурни, че няма да възникнат проблеми, преди да изпратите.Моля, незабавно ни пишете, и ние ще решим вашия проблем в продължение на 12 часа. ? Мини-изображението вътре – всеки гривната има собствен образ вътре.Красива гривна, за всичко, което обичате в живота. ? Ако имате някакви проблеми или притеснения.Съхраняване на прекрасни спомени и важни моменти с този гривната.Всяка гривна е изработена по поръчка от опитни майстори ръчно, с регулируема оплетени с въже на ръчна изработка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория