.

.

New
SOLUSTRE Поставка за Мольберта Поставка за мольберта Вентилационна Клетка Алуминий за рафтове Метални Комплекти За Стелажи за Определяне на телефон Автомобилната Въ?

SOLUSTRE Поставка за Мольберта Поставка за мольберта Вентилационна Клетка Алуминий за рафтове Метални Комплекти За Стелажи за Определяне на телефон Автомобилната Въздушна Сиво Гравитационната Поставка За мобилен телефон

BGN 1.67

Налично
Налично

АВТОМОБИЛНО планина за мобилен телефон - Не загораживает линия преглед, осигурява безопасна навигация, увеличава безопасността при шофиранеАВТОМОБИЛНО планина за мобилен телефон - Не загораживает линия преглед, осигурява безопасна навигация, увеличава безопасността при шофиране. Гравитационното сцепление, лесно за монтиране, няма нужда да се притеснявате за постигането и е отличен за зареждане. Гравитационното сцепление, лесно за монтиране, няма нужда да се притеснявате за постигането и е отличен за зареждане. - Не загораживайте линия преглед, обеспечивайте безопасна навигация, малешевската и безопасността при шофиране. поставка за мобилен телефон, лесно се инсталира и се отстранява за секунди, без допълнителни инструменти не се изисква. - Гравитационен захват, лесно за монтиране, няма нужда да се притеснявате за постигането и е отличен за зареждане. - Произведен от материал за продължителна употреба.Стойка за телефона - Сив кола за телефон подходящ за мобилен телефон с размер 4-6, 2 инча.2 см Описание на стоката, държач за чаша за телефон, разработен с уникална форма, прави го по-впечатляващ украса.Поставка за мобилен телефон -политики за монтиране, лесен за монтиране, няма нужда да се притеснявате за постигането и е отличен за зареждане.Осъществяване на списък 1 х стойка за телефона Характеристики - Материал : алуминиева сплав, ABS, БР.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория