.

.

New
Двойна магнитен държач за телефон ARMOLABX за фитнес, стойка за телефона в салона за видео, [Завъртане на 720 градуса] Двустранен магнитен държач за телефон, Прикрепен къ?

Двойна магнитен държач за телефон ARMOLABX за фитнес, стойка за телефона в салона за видео, [Завъртане на 720 градуса] Двустранен магнитен държач за телефон, Прикрепен към всяка метална повърхност [В комплект с 4 метални

BGN 2.67

Налично
Налично

❤️ Идват с клейкими метални пластини, за използване с неметаллическими повърхности❤️ Завъртане на 720 градуса. ❤️ Магнитен държач телефон за фитнес ❤️ Притежателя на телефона за видео с двойни магнити ❤️ Двойна магнитен държач телефон за колички за голф ❤️ Магнитен държач телефон в банята ❤️ Магнитен притежателя на телефона в кухнята ❤️ Двустранен магнитен държач видео за телефона ? Двойно магнитно закрепване за телефон на цялата метална повърхност, се предлага с 4 и с малко пари метална плоча за клетъчни телефони и даден низ неметални строителни повърхността?.От двете страни на магнитен притежателя на телефона са вградени "двойни силни магнити", което позволява да се използва на всяка метална повърхност вътре или отвън на помещението.Никога не се притеснявайте за това, отново да помолите някой да ви на видео във фитнеса или тренировка. ? Идва с метална плоча от 4 опаковки. ❤️ Лек Набор Up.За i Phone серия 14/13/12 можете да прикачите малка кръгла метална телефонна чинията към долната част на телефона, което няма да се отрази на безжично зареждане. ❤️ Многофункционален магнитен държач за телефон от ARMOLABX❤️ ⚠️ Преди употреба затегнете устройство ядки, за да се запази телефон повдигнат. ✅Работи с всички телефони с метална плоча, ❌ Не за телефони Mag Safe директно.Никога не се притеснявайте за това, отново да помолите някой да ви на видео във фитнеса или тренировка.Изработена от двойна въртяща се на 360 градуса на топката за всеки ангел, от който се нуждаете, регулируем магнитен държач за телефона в салона за запис.За получаване на даден низ неметални строителни гладка повърхност може да се залепи за нея с помощта на включените метална плоча. ?Идеален подарък за мъже/жени /на човек/приятелка/на мама /татко?.За получаване на даден низ неметални строителни гладка повърхност може да се залепи за нея с помощта на включените метална плоча.От двете страни на магнитен притежателя на телефона са вградени "двойни силни магнити", което позволява да се използва на всяка метална повърхност вътре или отвън на помещението.No необходими инструменти и управление с една ръка за това на притежателя на телефона за фитнес зала с двоен магнит.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория