.

.

New
TOMALL Bling Кола за телефон С Кристали За Определяне на Автомобилна Стойка Държач за телефон Мини Автомобилна Таблото отдушник за Автоматично Определяне на телефона н?

TOMALL Bling Кола за телефон С Кристали За Определяне на Автомобилна Стойка Държач за телефон Мини Автомобилна Таблото отдушник за Автоматично Определяне на телефона на 360 Градуса Регулируеми автоаксесоари за жени

BGN 5.86

Налично
Налично

Материал : ABS-материал и инкрустиран ръчно многосекционные и кристали, предназначени за красивото сияниеХарактеристики : 1.Компания, специализирана в доставката на всички видове авточасти.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество на най-ниски цени. Размер : около 8x9 см/3,14 х 3,54 инча, автомобилна поставка за телефон е съвместим с мобилен телефон размер на 4,7-6,5 инча.[Инкрустирани диаманти PVC материал]- Кола за телефон bling е изработен от екологично чист ABS-материал и ръчно инкрустирани изискани и висококачествени блестящи кристали, малък и компактен, удобен за ежедневието.Добре дошли в TOMALL. Широка съвместимост : Кола за телефон bling е съвместим с 4,7-6,5 инчов смартфон.Лесно може да се зарежда чрез запазено порт за зареждане, за да се осигури свободно използването на двете ръце и безопасно шофиране, както и правилната навигация за зареждане.Надявам се, че имате тук, ще бъде идеален търговски опит. Лесна инсталация : Удобен и практичен инсталиране, управление с една ръка, автоматично се стяга, стяга стабилна, въртящи се на 360 градуса, когато се отпуснете клавиша, изглед под различни ъгли, стабилен и лесно да го пуснете. Два начина на закрепване : Кола за телефон bling можете да вмъкнете в страничното конструкция на въздуховод или залепени на таблото за използване.Високо ниво на външен вид не загораживает преглед, изискана моделиране на колата е не само практична, но и декоративна, така че колата си по-красива, по-може да подчертае стила и вкуса на собственика. Нескользящий гума скоба, фиксиран напречен бала тръбен накрайник, от двете страни на дългата странична опаковки, намаляване на разклащане на мобилен телефон, безопасни и стабилни, им е трудно да го пуснете, по-надеждни. Ако имате някакви въпроси, моля, оставете съобщение и ние ще отговорим на тях за вас. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 мм 2.Комплектът включва : Конзола за мобилен телефон, двустранен лента, на основата, определя скоба, еластично фиксирующее пръстен. Цвят : бяло, розово, червено, лилаво, синьо, шампанско, черен.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория