.

.

New
YmhxcY Магнитно Кола Планина за телефон, Мини-Притежател на мобилен телефон На Ивици, Крепящийся На Универсална таблото, Магнитен Кола за мобилни телефони с 6 магнити (

YmhxcY Магнитно Кола Планина за телефон, Мини-Притежател на мобилен телефон На Ивици, Крепящийся На Универсална таблото, Магнитен Кола за мобилни телефони с 6 магнити (розов)

BGN 5.69

Налично
Налично

Почистете телефон и таблотоОпаковъчен лист : Магнитно кола за определяне на телефона * 1; магнитни желязна плоча * 2; Пакет за алкохол * 1. 【Гаранция за обслужване на】 : гаранция за връщане на парите до 30 дни, гаранция 24 месеца, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще дадем едно добро решение за вас за първи път. 【Гаранция за обслужване на】 : гаранция за връщане на парите до 30 дни, гаранция 24 месеца, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние ще дадем едно добро решение за вас за първи път.Стъпки за инсталиране : 1. След 24 часа, поставете върху него вашия телефон и ще започнете да използвате.Използвайте го за безопасно съхранение телефон, ключове или нещо метална, независимо дали в колата, в кухнята, в офиса, в спалнята, офиса или във всички помещения на къщата, където трябва, за да си устройства са закрепени на стената или на всяка равна повърхност. 【Мощни магнити 】 : Това е кола за определяне на мини мобилен телефон, вградени 6 суперсильных магнити надеждно закотвени всички смарт телефони и мини-таблет, няма да се отрази на безопасността при шофиране поради честите падания на мобилни телефони.Използвайте го за безопасно съхранение телефон, ключове или нещо метална, независимо дали в колата, в кухнята, в офиса, в спалнята, офиса или във всички помещения на къщата, където трябва, за да си устройства са закрепени на стената или на всяка равна повърхност. гладко и комфортно усещане, мини-дизайн за по-удобно носене. Махнете 3-метрова накладку и залепете вълшебната пластина на гърба на телефона (топло съвет : най-добре е да се инсталира по средата); Или можете да поставите магнитна плоча върху вътрешната страна на корпуса на телефона, без да махате 3-метрова накладку.Магнитно закрепване за мобилен телефон Ymhxc Y black е подходящо за всички смартфони и подобрява комфорта при шофиране.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория