.

.

New
Регулируема закопчалка за телефон, Разширителния инструмент за Скоби за ремонт на телефон пресклещи за да се гарантира точността при повторно използване на Фитин?

Регулируема закопчалка за телефон, Разширителния инструмент за Скоби за ремонт на телефон пресклещи за да се гарантира точността при повторно използване на Фитинги за затягане на скобата за маркуч с едно ухо (4 бр.)

BGN 6.41

Налично
Налично

3 Този скоба за закрепване на екрана е изработен от алуминиева сплав, която няма да се отрази върху работата на потребителя поради ръжда. Настройки : Тип на продукта : Крепежный ЗажимМатериал : алуминий Регулируема височина : приблизително 0-15 мм / 0-0.6 Област на приложение : Мобилни телефони, таблети, извити стени, обзавеждане стъклото на задния капак на Пратката Списък : 4 x Крепежный зажим8 x крепежный скоба.Въртяща се капачка използва процеса на накатки, който може да увеличи силата на триене и по-лесно предене. Дизайнът на този продукт се регулира, така че потребителите могат да персонализират си в съответствие със собствените си нужди в екрана. Този продукт е много гъвкав и може да се прилага към мобилни телефони, планшетам, извит екрана, устройства със стъклени задните корици и т.Този скоба за закрепване на екрана е изработен от алуминиева сплав, която няма да се отрази върху работата на потребителя поради ръжда. Това е регулируема устройството идва с силиконовата подложка, този дизайн може да попречи на поцарапывание на екрана на телефона по време на употреба.

Подробности

Item Type:
Fastening Clamp
Material:
Aluminum
Adjustable Height:
Approx. 0-15mm / 0-0.6in
Scope of Application:
Mobile Phones, Tablets, Curved Screens, Equipment with Glass Back Cover
Package List:
4 x Fastening Clampor:
8 x Fastening Clamp :
Новинка

Подобни продукти в категория