.

.

New
3D маска за сън с дълбоко формовкой, Комплект от 2 маски за очи от супер Мек материал, подходящи за вашия сън (червен / лилав)

3D маска за сън с дълбоко формовкой, Комплект от 2 маски за очи от супер Мек материал, подходящи за вашия сън (червен / лилав)

BGN 3.50

Налично
Налично

✔ Най-дълбок контур за очи никога не се отнася до грима на миглите / епоха / очи, за да може свободно да мигам с очи ✔ Моля, не рвите и не дърпайте силно, и при нормално използване той ще продължи дълго време. ✔ Релаксирайте по всяко време, идеална за следобедна дрямка или за пътуване. 2 ОПАКОВКИ МАСКИ за СЪН : можете да ги използвате заедно със своя спътник за сън.Описание на продукта Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествен сън. ✔ Моля, не оставяйте високо вискозни продукти за грижа за кожата, защото те размажут маска. Приятна за КОЖАТА И МЕК : лек и дишащ материал и гладка тъкан позволяват да се освободи напрежението от лицето и помагат бързо да заспя, освен това, благородна гъба, не е деформиран и няма мирис.Защо ви трябва маска за сън? ✔ За премахване на безсъние ✔ За защита от всяко нежелано светлина ✔ За събуждане с непокътнат грим ✔ За по-дълъг сън с бързи движения на очите ✔ За облекчаване на натиска на очите / лицето Какво получавате? ✔ Две меки маска за сън, една червена и една лилава Внимание : ✔ Моля, не изплакнете ги много мощен препарат за почистване, и ние бихме искали да ви предложи да се измие ги само със студена вода.Напълно регулируеми : гъвкав и издръжлив, за да е удобно облегать главата, лента притежава висока еластичност и лесно се захваща за коса, осигурява по-удобно пространство за уши, подходящи за всякакъв размер на главата. Приятна за КОЖАТА И МЕК : лек и дишащ материал и гладка тъкан позволяват да се освободи напрежението от лицето и помагат бързо да заспя, освен това, благородна гъба, не е деформиран и няма мирис. ✔ Повече никакви сухи очи, шумни и най-различни проблеми. ДИЗАЙН на 3 D оформяне на ФОРМАТА : уникална функция скреч защитен от огъване с голямо пространство за контур, отколкото при други, не се отнася до вашите дълги мигли и очи, не оказва натиск върху очите ви, а вие да запазите грима, а също така дава възможност за извършване на движения на очите, като моргание и бърз сън.Тази маска за сън може да намали вашето налягане, премахване на безсъние, мигрена и да ви осигури най-добрите възможни условия за сън.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория