.

.

New
FOMIYES 4 Бр. Масажор За Очи, Инструменти За Масаж на Лицето, Масажисти За Краката, Инструменти За Грижа За кожата, Масажор За Грижа за кожата, Крем За Очи, Масажен Прът, Д?

FOMIYES 4 Бр. Масажор За Очи, Инструменти За Масаж на Лицето, Масажисти За Краката, Инструменти За Грижа За кожата, Масажор За Грижа за кожата, Крем За Очи, Масажен Прът, Дръжка, Козметични Продукти, Цинк, Сплави, Дамски

BGN 2.33

Налично
Налично

ЛОСИОН ЗА ЛИЦЕ - Премахва отоците и умората около очите, помага да се справят с проблеми на лицето и кожата - Материал : Шоколад за крема за очи от пластмаса и с сплав.МАСАЖНА ВЪЗГЛАВНИЦА - Можете да го използвате за нанасяне на крем и масаж на кожата около очите.КОЗМЕТИЧНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ - Можете да го използвате всеки ден с нощни и дневни кремове, за да се намали подпухналостта под очите.47 инча Крем-пръчка за очите.КОЗМЕТИЧЕН прът - Подходящ за нанасяне на крем за очи, овлажняващ крем, лосион, течна основа, без използване на пръстите. - Гладка повърхност, много лесен за използване.ЛОСИОН ЗА ЛИЦЕ - Премахва отоците и умората около очите, помага да се справят с проблеми на лицето и кожата. - Лифтинг, гостилница и даде форма крайчета на очите, храна нанасяне на крем за очи на вихър пръчка за очите. - Подбран материал, който лесно се деформира или се съборят Апликатор крем за очи.КОЗМЕТИЧЕН прът - Подходящ за нанасяне на крем за очи, овлажняващ крем, лосион, течна основа, без използване на пръстите.Описание на продукта Масажен прът Eye компактен размер, лесен за носене и удобен за използване.КОЗМЕТИЧНИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ - Можете да го използвате всеки ден с нощни и дневни кремове, за да се намали подпухналостта под очите. - Облекчава подуване на очите и умора, помага за подобряване на състоянието на лицето и проблемна кожа с помощта на апликатор крем за лице.МАСАЖНА ВЪЗГЛАВНИЦА - Можете да го използвате за нанасяне на крем и масаж на кожата около очите.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория