.

.

New
Shira на Violeta-органична маска за лице от чист Акай За питателна, гладка и сияйна кожа С органична формула против стареене, овлажнява кожата, полезна за чувствителна ко?

Shira на Violeta-органична маска за лице от чист Акай За питателна, гладка и сияйна кожа С органична формула против стареене, овлажнява кожата, полезна за чувствителна кожа. (50 МЛ)

BGN 27.77

Налично
Налично

Успокоява раздразнена или чувствителна кожа. В acai е един от най-високите нива на фитонутриенти и антиоксиданти.Успокоява раздразнена или чувствителна кожа и помага за подобряване на тонуса. "Суперберри" помага да се предотврати загуба на еластичността, прави кожата по-гладка и е един от най-мощните природни антиоксиданти.Подобрява производството на колаген и по този начин помага за намаляване на бръчките.Съставките на продукта Органичен екстракт от Acai плодове, Органични семена, Acai, Органичен екстракт от Ламинария Digitata, Органичен екстракт от цветовете на Chamomilla Recutita Matricaria (органично масло от немска лайка).Плодовете на acai плодове са богати на есенциални мастни киселини-Омега-3, Омега-6, Омега-9 и витамин С.Овлажнява и насища кожата суха изобилна влага.Интензивно овлажнява дълбоко кожата отвътре, борейки се с преждевременното стареене и увеличаване на производството на колаген.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория