.

.

New
Лента за Стягане на лице, Невидима Лента за Стягане на лицето 80ШТ, Водоустойчива лента за лице с висока Еластичност, Средство за Скриване на Мимически бръчки, Двойн?

Лента за Стягане на лице, Невидима Лента за Стягане на лицето 80ШТ, Водоустойчива лента за лице с висока Еластичност, Средство за Скриване на Мимически бръчки, Двойна Брадичка, V-образна линия на лицето и стягане на

BGN 3.00

Налично
Налично

Изключително тънък и прозрачен, напълно невидим, изглежда истинско и естествено!Дори ако ще го носите цял ден, той няма да падне. 【Дишаща и приятен за кожата】 : Изработен е от висококачествени материали, които са меки, дишаща, непромокаема и приятни на допир.Етикети за незабавен лифтинг малки, тънки и лесно да ги носите със себе си, което ви прави привлекателни през цялото време.Стикер за лифтинг на лицето с помощта на въже, след измиване на лицето можете да задържат стикер на края на въжето.Стикер за лифтинг на лицето с помощта на въже, след измиване на лицето можете да задържат стикер на края на въжето. Дълготраен ефект до 8 часа. Ефективно крие двойна брадичка и бръчки, създаване на V-образна форма на лицето. 【Високо качество】 : Нашият продукт е изработен от висококачествена медицинска лента, която да не навреди на кожата ви, за да можете с увереност да я използват за създаване на по-еластична и разглаживающего контура на лицето. Дишаща и приятен за кожата, мека и не дразни, не причинява никакви вреди на кожата.Ако ви е неудобно, моля, незабавно прекратете използването. 【Незабавен ефект лифтинг на лицето】 Тази лента за стягане на лицето е предназначен за моментално стягане на увисването на кожата в областта на лицето и шията, която може ефективно да се увеличи еластичността на кожата на лицето, като се крият двойна брадичка и създаване на V-образна форма на лицето, използвайте с еластични ленти, за да се постигне най-добрите резултати. Незабавно стяга дряблую кожата, прави я по-еластична, видим ефект.Начин на приложение : .Начин на приложение : Стъпка 1 : Почистете лицето, след това залепете единия край на лентата в определена позиция на кожата и се издърпва кожата нагоре около 3-4 инча Стъпка 2 : След това плътно стиснете другия край на лентата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория