.

.

New
VALICLUD 1 бр. Маска за очи с Леопардовым принтом, Коприна Маска за очи, Сатен Маска за очи за Сън, Мигачи за сън, Леопардовый Сянка за Очите, Маска за Сън, Копринен Калъф з?

VALICLUD 1 бр. Маска за очи с Леопардовым принтом, Коприна Маска за очи, Сатен Маска за очи за Сън, Мигачи за сън, Леопардовый Сянка за Очите, Маска за Сън, Копринен Калъф за очите, Маска за сън, Сенки за очи

BGN 4.66

Налично
Налично

ПРЕВРЪЗКА на очите, за съня - помага за успокояване на кожата на лицето и да се осигури по-бърз сън, при запазване на очите си спокойна - Материал : Коприна, полипропилен памучни сенки за очи. Комплект маски за очи с прост и елегантен дизайн, те са подходящи за множество маски за сън.Зимен сън на очите Предмет е много подходящ за тези, които често се случва лека дрямка заради светлината.Копринени сенки за очи.САМОЛЕТНАЯ маска за очите - тази маска за очи може да блокира светлината, за да ви помогне да известно време да спи, и вас никой не ще алармата.3d-сенки за очи, така че в момента превръзка на очите се превръща в необходимост за тези хора.Превръзка на очите - ще спя добре през нощта. калъф за очите sleep.BLACKOUT EYE - Превръзка на очите е много удобен за съхранение и пренасяне, заема много малко място в багажа. превръзка на очите за сън.Описание на продукта Икономичен материал сенки за очи ви позволява да се чувствате комфортно. - Изработена от лесно на материал, тази маска за сън е доста подходящ за вашия превръзка на очите за сън.САМОЛЕТНАЯ маска за очите - тази маска за очи може да блокира светлината, за да ви помогне да известно време да спи, и вас никой не ще алармата.Ароматизира лесно маска за очи е Идеалният подарък за рожден ден, сватба, тематични партита, юбилей, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката и др.Ароматизира лесно маска за очи е Идеалният подарък за рожден ден, сватба, тематични партита, юбилей, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката и др. Идеални подаръци за рожден ден, сватба, тематични партита, юбилей, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката и др. превръзка на очите за сън. - Цвят : Коприна превръзка за очи в различни цветове.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория