.

.

New
Гел Маска За Очи, Горещ Студен Компрес Гел за Очи За Торбички С Лед за Еднократна Употреба Охлаждаща Маска за Очи от Тъмните Кръгове и Подпухналостта Студена Маска ?

Гел Маска За Очи, Горещ Студен Компрес Гел за Очи За Торбички С Лед за Еднократна Употреба Охлаждаща Маска за Очи от Тъмните Кръгове и Подпухналостта Студена Маска за Очи Подарък за Момичета Жените (Злато)

BGN 1.33

Налично
Налично

【Приложение в студа】 Поставете продукта в хладилник за 2 часа или поставете във фризера за по-кратък период на охлажданеТова може да помогне за намаляване на отоци, защитава и си устна, или може да се използва в друга част на тялото за облекчаване на болката. Могат да издържат на силен натиск, гъвкав, осигуряващ комфортна грижа за очите ви. Това може да помогне за премахване на умората на очите, помассировать уморени очи, подобряване на тъмните кръгове, ви придават по-енергичен вид.Това може да помогне за премахване на умората на очите, помассировать уморени очи, да подобри състоянието и да се предотврати появата на тъмни кръгове. Изработен е от добър материал, сигурен и екологичен, приятен за кожата и приятна на допир, за многократна употреба и здрав. 【Горещо нанасяне на】 Поставете продукта в микровълнова печка за затопляне или я потопите във вода, използвайте средна мощност и выставляйте в продължение на 30 секунди, докато той не достигне желаната от вас температура. 【Качествени материали】 е Изработен от мек, екологично чист и приятен за кожата материал на тях им е удобно да се ползват.Загрейте пакет с гел в микровълнова фурна или на гореща водна баня за получаване на успокоение топъл компрес или съхранявайте във фризера за бързо охлаждане в пакет с лед. 【Приложение в студа】 Поставете продукта в хладилник за 2 часа или поставете във фризера за по-кратък период на охлаждане. 【Лесно да носите със себе си】 Подходящ за рециклиране и лесно warp, подходящ за всички сезони и е удобно в переноске.Увийте продукт кърпа, за да се избегне директния контакт с кожата за предотвратяване на измръзване. 【Лесно да носите със себе си】 Подходящ за рециклиране и лесно warp, подходящ за всички сезони и е удобно в переноске.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Гелевый пакет с лед за очите Приложение : Срещу умора, за предотвратяване на тъмните кръгове Осъществяване Списък : 2 х Гелевый пакет с лед за очите.Това може да помогне за намаляване на отоци, защитава и си устна, или може да се използва в друга част на тялото за облекчаване на болката.Уверете се, че опаковката е поставен върху равна повърхност, за да топки в равномерно.Или потапяне на продукта в топла вода с температура около 80-90 градуса в продължение на 3-5 минути. Гелевую опаковка може да се използва за приготвяне на топли и студени компреси, не изисква захранване, лесен за използване, осигурява ви комфорт.Или потапяне на продукта в топла вода с температура около 80-90 градуса в продължение на 3-5 минути.【Качествени материали】 е Изработен от мек, екологично чист и приятен за кожата материал на тях им е удобно да се ползват.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eye Gel Ice Pack
Uses:
Anti-fatigue, prevention of dark circles
Package List:
2 x Eye Gel Ice Pack:
Новинка

Подобни продукти в категория