.

.

New
ideayard Нефритовая Маска за очи Множество Нефритовая Маска от естествена Приключенски нефрит Премахва Бръчките, Подпухналостта и облекчава мигрена (Приключенски кв?

ideayard Нефритовая Маска за очи Множество Нефритовая Маска от естествена Приключенски нефрит Премахва Бръчките, Подпухналостта и облекчава мигрена (Приключенски кварц)

BGN 30.66

Налично
Налично

✤Идеален избор за подарък:ideayard нефритовая маска за очи - това е естествен приключенски нефрит, който гарантира релаксираща грижа за лицето, отличен полезен подарък на приятели или семейство за Ден на майката, Ден на бащата, Коледа, рожден ден, деня на благодарността и тНефритови камък притежава естествен охлаждащ ефект, който успокоява очите ви, когато ви трябва да се отпуснат и да си легне. ✤Магически ефекти: Натурална маска за очи от приключенски нефрит може ефективно намаляване на умората на очите, насърчаване на притока на енергия и на кръвообращението, подобряване на съня и да се отпуснете мускулите.Всяко парче нефрит е старателно полирана от инженери, като същевременно осигуряват комфорт и красота.Кожата ви е суха, а лицето опухшее?Вие постоянно изглеждате уморени и изтощени?.Ние превръщаме го в козметичната нефритовую маска за очи и се надяваме да ви се даде друг комфорт. ✤Технология Excelsior : Всяка част от необработени камъни подлага на фина обработка в съответствие с уникална шарка, да го направи по-красив, издръжлив и дълготраен.Ние превръщаме го в козметичната нефритовую маска за очи и се надяваме да ви се даде друг комфорт. ✤Как да използвате: Съхранение нефритовой маска за очи в хладилник в продължение на 10-15 минути, засилва охлаждащ ефект, успокоява уморените очи и премахване на торбички под очите.Гладка и влажна природа естествен нефрит и кристал може да облекчи и подобри проблеми с кожата около очите, а също и бързо да се отпуснете очите. ✤Магически ефекти: Натурална маска за очи от приключенски нефрит може ефективно намаляване на умората на очите, насърчаване на притока на енергия и на кръвообращението, подобряване на съня и да се отпуснете мускулите. ✤Как да използвате: Съхранение нефритовой маска за очи в хладилник в продължение на 10-15 минути, засилва охлаждащ ефект, успокоява уморените очи и премахване на торбички под очите. ✤Идеален избор за подарък:ideayard нефритовая маска за очи - това е естествен приключенски нефрит, който гарантира релаксираща грижа за лицето, отличен полезен подарък на приятели или семейство за Ден на майката, Ден на бащата, Коледа, рожден ден, деня на благодарността и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория