.

.

New
Стикер за Лифтинг на лицето FERNA Залепваща Лента за Стягане на Брадичката Vshape, Невидими Фини Етикети за Лице, Инструменти за Грим, Подтягивающие Кожата, Устраняющие ?

Стикер за Лифтинг на лицето FERNA Залепваща Лента за Стягане на Брадичката Vshape, Невидими Фини Етикети за Лице, Инструменти за Грим, Подтягивающие Кожата, Устраняющие Бръчки По лицето

BGN 2.00

Налично
Налично

Повдигане на : Козметични си стяга кожата на лицето, като лицевите бръчки по-гладка и по-еластична Разполага с 40 хипоалергенни диша ленти. Моля, имайте предвид, че ако лицето ви е твърде суха или тлъсти, това може да доведе до това, че стикер за лице не приклеится.Веднага си дръпнете и подсилва кожата, за да се предостави на лицето V-образна форма. Благодарение на силната еластичност на лицето ви няма да обтягивающим. Той помага да се даде форма на тънък упругому лице и да я направи красива. Това помага да се даде форма на тънък, упругому лице и създаване на красиво изразяване.Екологично чисти материали са безопасни за употреба, са полезни за здравето, омекнат и удобни. Той е идеален за специални случаи, сватбени тържества, срещи, моделиране, фотография, пътуване и т.Характеристики : 1.Подтягивающая лента за незабавен лифтинг на лицето е предназначен за моментално стягане на увисването на кожата в областта на лицето, ефективно подобрява и укрепва овал на лицето, утоньшает брадичката и придава на лицето V-образна форма.Параметри : Материал : гума Размер : около 3 * 0,9 см/1,18 * 0,35 инча съдържание на Пакета : 40 * Невидима помощ за лифтинг на лицето Забележка : поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.Вие мигновено ще изглеждате с години по-млада и се чувствам страхотно.Лесна употреба В рамките на няколко секунди можете да нанесете тези тънки лепенки върху проблемните зони и да излезе през вратата, просто залепете единия край на лентата на едно място върху кожата, след това дръпнете КОЖАТА на 3-4 инча и силно натискам Резултатът ще се чака.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория