.

.

New
Healeved 27 Бр. Лъжица за Крема, Метални Лъжици, Лъжици За Смесване, Инструменти За Масаж на Лицето, Козметичната Лъжица за Депилация, Козметична Гребло За Смесване, Лъжи?

Healeved 27 Бр. Лъжица за Крема, Метални Лъжици, Лъжици За Смесване, Инструменти За Масаж на Лицето, Козметичната Лъжица за Депилация, Козметична Гребло За Смесване, Лъжица За Крема За Лице, Козметични Нож, Инструмент

BGN 1.00

Налично
Налично

ЛОПАТОЧКА ЗА НАНАСЯНЕ на ГРИМ - Можете да разпространявате, се смесват и се маже крем за лице във всички случаиЛЪЖИЦА ЗА КРЕМА ЗА ЛИЦЕ - по-малко, и дръжте крем чисти от прах. - Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярността му лопаточке за грижа за кожата.Описаниетоваров Средство за грим Търсите твърда, но в същото време козметична лъжица?Търсите твърда, достойно за доверие козметична лъжичка, която е в състояние да продължи ви определен срок?Ако , не гледай нататък!Нашият комплект лъжички за грим премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.ЛЪЖИЦА ЗА СМЕСВАНЕ - може да бъде лъжица за крема за очи, лъжица за крема за лице, лъжица за маски за лице и лъжица за грим.МАЛКА ЛОПАТОЧКА за ГРИМ - удобен за носене в косметичке или багажа за пътуване. -Цвят : златен, сребърен, лъжица за маски за лице от розово злато - Може да бъде лъжица за крема за очи, лъжица за крема за лице, лъжица за маски за лице и козметични лопаточками за грим. - Мини-шпатула за грим ви позволява да приемате козметика от вашите бутилки са по-евтини и да се поддържат чисти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория