.

.

New
Комбинирана опаковка детска масажно масло от алергии от 3 броя | Обогащено витамин е, Бадемово масло, масло от пшенично зърно и не лепкава за лесно нанасяне върху вс?

Комбинирана опаковка детска масажно масло от алергии от 3 броя | Обогащено витамин е, Бадемово масло, масло от пшенично зърно и не лепкава за лесно нанасяне върху всички видове кожа, допринася за по-интензивен растеж

BGN 2.67

Налично
Налично

?? БЕЗОПАСНО ЗА ДЕЦА - това е масло за тяло се състои от изцяло натурални съставкиНие също така се наблюдава аромат, които са в състава на продукта, за да се гарантира хипоалергичен хидратация, детската кожа.Бебешко масажно масло Babit дерматологически тестван и е 100% натурално, безопасност и мекота, това масажно масло, са тествани и сертифицирани.Той е безопасно за всички типове кожа.Бебешко масажно масло Babit дерматологически тестван и е 100% натурално, безопасност и мекота, това масажно масло, са тествани и сертифицирани.Тези съставки също са полезни за релакс на кожата и облекчаване на стреса от мускулите и костите. ?? ИДЕАЛЕН ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА : Е бебешко масажно масло напълно не съдържа вредни химични вещества, като SLS, парабени и минерални масла. ?? УСПОКОЯВАЩО - Това е бебешко олио babit перфектно се съчетава с натурални аромати на лавандулово масло, детски маслен масаж е също така помага за успокояване на бебета и бъдат приспани им.Натурални масла, влизащи в състава на нашия детски масло babit, засилват тяло и помагат за подобряване на здравето на костите.Натурални масла, влизащи в състава на нашия детски масло babit, засилват тяло и помагат за подобряване на здравето на костите.?? ИНФУЗИЯ на ЕТЕРИЧНИ МАСЛА : Бебешко олио Babit съдържа изцяло натурални съставки, внимателно подбрани за подхранване на кожата и мускулите на бебето. ?? ЗАСИЛВАНЕ на РАСТЕЖА на КОСТИТЕ : Известно е, че за масаж на тялото оказва положително влияние върху плътността на костите и здравословен растеж. ?? УСПОКОЯВАЩО - Това е бебешко олио babit перфектно се съчетава с натурални аромати на лавандулово масло, детски маслен масаж е също така помага за успокояване на бебета и бъдат приспани им.Обещаващ екстракт от слънчогледово масло, масло от пшеничен зародиш и масло от семена на моркови осигурява бебета от хранителни вещества, които стимулират растежа на кожата, костите и мускулите. ?? Е направен От СЪСТАВКИ, ВЕГЕТАРИАНСКИ ПРОИЗХОД.Въпреки това, преди първата да нанесете маслото върху кожата на вашето дете прекарайте тест на пластира.Ние също така се наблюдава аромат, които са в състава на продукта, за да се гарантира хипоалергичен хидратация, детската кожа.Въпреки това, преди първата да нанесете маслото върху кожата на вашето дете прекарайте тест на пластира.Това е 100% натурална съставките, лишена от всякакви химически вещества и консерванти.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория