.

.

New
Безжична мишка VEGCOO 2.4 G за лаптоп, Акумулаторна Компютърна Мишка, Двухрежимная Bluetooth-мишка, Свързване на множество устройства, Тиха Мишка, Ергономична Мишка за офис ?

Безжична мишка VEGCOO 2.4 G за лаптоп, Акумулаторна Компютърна Мишка, Двухрежимная Bluetooth-мишка, Свързване на множество устройства, Тиха Мишка, Ергономична Мишка за офис компютри Mac и Android на Windows (черен)

BGN 0.67

Налично
Налично

Освен това, ако имате някакви въпроси и предложения, след получаване на мишката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим навременна ръководство и помощ, вашата удовлетвореност е наша целИзвадете продукта от кутията. може да отговори на всички изисквания, това е най-добрият избор за офис или обучение.Моля, съхранявайте цялата опаковка, докато не сте проверили и не пересчитаете всички детайли и съдържание на списъка на резервни части.Ако мишката, изглежда е повреден, моля, опитайте да изключите USB-интерфейс, а след това отново го свържете към компютъра.Ако мишката не е предназначен за продължително използване, моля, изключете я и се съхранява на сухо място, за да се предотврати натрупване на влага.Той е подходящ за носене със себе си, пътуване и учене.Това осигурява стабилно предаване без забавяне на ефективното разстояние на предаване 10 метра. ?Сверхшумные ДВИЖЕНИЯ И УДОБЕН РАЗМЕР : Нашата тиха мишка свежда шума до минимум, като същевременно се гарантира еластична и интерактивна звучене, което не ще алармата на околните, използвате ли я в офиса, библиотеката или в други тихи места.Трябва да се отбележи, че безжичната мишка не е достъпна за устройства само с порта type-c. Една мишка, съвместно използване на всички устройства. ? Широка съвместимост : Оборудван с три скорости, регулиране DPI, той може да отговори на вашите различни нужди в офиса, игри и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория