.

.

New
Компютърен монитор AISCHEN 21,5 Инча, Вградени Говорители, 75 Hz 1080P, Настолен монитор FHD, Монитор HDMI, Led монитор, IPS-монитор с HDMI и VGA, Монтиране на стена VESA, Монитор на КОМПЮТЪ?

Компютърен монитор AISCHEN 21,5 Инча, Вградени Говорители, 75 Hz 1080P, Настолен монитор FHD, Монитор HDMI, Led монитор, IPS-монитор с HDMI и VGA, Монтиране на стена VESA, Монитор на КОМПЮТЪР за домашен офис

BGN 53.83

Налично
Налично

Благодарение на технологията Free Sync с честота на обновяване от 75 Hz, отстраняване на трасирането и осигурете ясно възпроизвеждане на видео при комфортното гледане благодарение на технологията без трептене и ниски синя светлинаТози компютърен монитор с диагонал на екрана 21,5 инча ще ви помогне да получите по-ясни образи и живи развлечения. Ръководство за потребителя х 1. 【Лесно свързване】 Този компютърен монитор е снабден с портове HDMI и VGA, че ви предоставя повече възможности интерфейси, честотата на обновяване от 75 Hz и 1080 P резолюция FHD.【Монитора на компютъра 1080 P FHD】Този компютърен монитор с диагонал на екрана 21,5 инча е оборудван с IPS-екран със 100% цветова гама УДОБНИ и 16,7 милиона цвята стаи.Също 21,5-инчов компютърен монитор съвместим със 75-мм монтиране на стена VESA. Стойка за каботажните x 1.Дори при продължително гледане на филми, игри или работа с този бизнес мониторът може ефективно намаляване умората на очите. 【Бързо време за реакция】 Благодарение на времето за реакция 5 мс на този компютъра на монитора се намалява отблясъците и размазването на изображението, потребителите могат да се насладят на ясен дисплей., всеки переключателю между домашен офис и развлечения.Ако предпочитате висококачествени високоговорители, се препоръчва използването на подходящи за тях висококачествени високоговорители.Основата на каботажните x 1.Този компютърен монитор с диагонал на екрана 21,5 инча осигурява изключително ясни изображения с безрамочному IPS-екран за широкоугольного гледане.Можете да се насладите на игра на бързи екшъни и гледане на май екшън-и приключенски филми. бързото време за реакция 5 ms намалява появата на отблясъците и размазването при движение пиксела, винаги задържане на противника и местността е точно в центъра на вниманието в моменти на хаос.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория