.

.

New
LIUZH USB Акумулаторна Настолна Лампа С чувствителни на допир Регулируема яркост, Молив За четене, Нощно Шкафче за кабинет, Спалня, Хол, led нощна светлина (Цвят: черен-Jojo

LIUZH USB Акумулаторна Настолна Лампа С чувствителни на допир Регулируема яркост, Молив За четене, Нощно Шкафче за кабинет, Спалня, Хол, led нощна светлина (Цвят: черен-Jojo ' s Bizarre Adventure1)

BGN 1.00

Налично
Налично

Настолна лампа touch могат да се зареждат чрез USB, можете да бързо да се зарежда в продължение на 2-3 часа и се използва за около 8 часа, като държите за зареждане на мобилен телефон, малък USB вентилатор, малка настолна лампаМоже да показва истинския цвят на обекта. Гъвкав метален маркуч на 360 градуса, преносим и лесен за переноске, както и щедри.Материал ABS внимателно се качват и подходящ за четене и обучение на деца.Може да показва истинския цвят на обекта. Интелигентен сензорен прекъсвач. Интелигентен сензорен прекъсвач.Може да показва истинския цвят на обекта. енергоспестяващи топки led крушки, за защита на очите и радиационна защита.Материал ABS внимателно се качват и подходящ за четене и обучение на деца.Кратко натискане на един път за получаване на бяла светлина, натиснете отново за получаване на топла светлина, натиснете отново за изключване на осветление, продължително натискане на сензорни бутони за непрекъснато затъмняване с паметта на яркостта. Гъвкав метален маркуч на 360 градуса, преносим и лесен за переноске, както и щедри. Интелигентен сензорен прекъсвач. енергоспестяващи топки led крушки, за защита на очите и радиационна защита. енергоспестяващи топки led крушки, за защита на очите и радиационна защита.Настолна лампа touch могат да се зареждат чрез USB, можете да бързо да се зарежда в продължение на 2-3 часа и се използва за около 8 часа, като държите за зареждане на мобилен телефон, малък USB вентилатор, малка настолна лампа.Кратко натискане на един път за получаване на бяла светлина, натиснете отново за получаване на топла светлина, натиснете отново за изключване на осветление, продължително натискане на сензорни бутони за непрекъснато затъмняване с паметта на яркостта.

Подробности

Material:
ABS
Product size:
11x12x43.6CM
Power:
1W
Input voltage:
DC5V USB can be charged,
Lithium-ion battery capacity:
1200mAh
Charger output:
5V / 1A
Rated current:
150MA
CCT:
Warm White (2800-3200K) + Cool White (6500-8500K)
Product List:
1 dimmable touch LED desk lamp:
1 x USB cable :
Новинка

Подобни продукти в категория