.

.

New
Qiilu Настолна Лампа Настолна Лампа Abs Бял USB Гъвкав Сменящи се Led Настолна Лампа С Регулируема Яркост Сензорен Прекъсвач Нощна Лампа За Четене

Qiilu Настолна Лампа Настолна Лампа Abs Бял USB Гъвкав Сменящи се Led Настолна Лампа С Регулируема Яркост Сензорен Прекъсвач Нощна Лампа За Четене

BGN 26.12

Налично
Налично

Дизайн USB зареждане, удобен за таксуване и използванеКапацитет на батерията осигурява дълго време на работа, можете да го вземете за използване на открито. Корпусът на лампата е изработена от висококачествени материали, издръжлив и траен, устойчив на топлина и лесен за почистване. Спецификация : Тази настолна лампа е изработена от висококачествени материали.Подходящ за различни цели, нощно четене, работа и т. Ярък led източник на светлина, 3 на нивото на затъмняване, липсата на радиация, ултравиолетови лъчи, трептене, приятен за окото и енергоспестяващ. Корпусът на лампата е изработена от висококачествени материали, издръжлив и траен, устойчив на топлина и лесен за почистване.Настолна лампа е с въртящата се на 360 градуса глава лампа, може да се огъне гърлото лампи, че светлината, фокусировался под всякакъв ъгъл, който искате, е удобно да се използват.Настолна лампа Ярък led източник на светлина, 3 на нивото на затъмняване, липсата на радиация, ултравиолетови лъчи, трептене, приятен за окото и енергоспестяващ. Има въртящата се на 360 градуса глава лампа, може да се огъне шийката на лампи, че светлината, фокусировался под всякакъв ъгъл, който искате, е удобно да се използват.Той е с ярък led източник на светлина и дизайн USB зареждане, лесен за използване.8 Тегло : Около 126 грама съдържание на Пакета : 1 * Лампа 1 * USB-кабел.Настолна лампа Лесна и модерен, отличен избор за всички потребители.Капацитет на батерията осигурява дълго време на работа, можете да го вземете за използване на открито.Настолна лампа Ярък led източник на светлина, 3 на нивото на затъмняване, липсата на радиация, ултравиолетови лъчи, трептене, приятен за окото и енергоспестяващ.Дизайн настолна лампа с Usb зареждане, удобен за таксуване и използване.Подходящ за различни цели, нощно четене, работа и т. Дизайн USB зареждане, удобен за таксуване и използване. Лесен и модерен, отличен избор за всички потребители.Настолна лампа е Изработена от висококачествени материали, корпус лампи Трайни, устойчиви на топлина и лесен за почистване.Характеристики : 1.Чудесен избор за вас.Настолна лампа Лесна и модерен, отличен избор за всички потребители. * led Лампа : 350 Максимална мощност : 3 W Цветна температура : 6000-6500 Кбатарея : 1200 mah Начин за зареждане : USB Зареждане Време за зареждане : около 2-3 часа Време за осветяване : > 4 Часовразмер : прибл.

Подробности

This table lamp is made of high quality materials. It has bright LED light source and USB charging design, easy to use. A great choice for you.:
Features:
1. Made of high quality materials, the lamp shell is sturdy and durable, resistant to heat and easy to clean.:
2. Bright LED light source, 3 levels dimmable, no radiation, no ultraviolet, no flicker, eye friendly and energy saving. :
3. Features 360° rotatable lamp head, you can bend the lamp neck to make light focus on any angle you want, convenient to use.:
4. USB charging design, easy for you to charge and use. Large capacity battery offers long time working, you can take it for outdoor use.:
5. Simple and fashion, a great choice for all users. Suitable for various uses, night reading, working, etc.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Table Lamp
Material:
ABS
Color:
White
Light Source:
14pcs*LED
Illuminance:
350Lux
Rated Power:
3W
Color Temperature:
6000-6500K
Battery:
1200mAh
Charging Method:
USB Charging
Charging Time:
About 2-3H
Lighting Time:
>4H
Size:
Approx. 10*11*30cm / 3.94*4.33*11.8in
Weight:
Approx. 126g
Package List:
1 * Light:
1 * USB Cable:
Новинка

Подобни продукти в категория