.

.

New
Настолна Лампа върху дървена треноге HAITRAL с Черна Основа, Малка Настолна Лампа, Нощна Лампа с Абажуром от плащаницата, Нощна лампа, Хубава Нощна Лампа за Спалня, Дет?

Настолна Лампа върху дървена треноге HAITRAL с Черна Основа, Малка Настолна Лампа, Нощна Лампа с Абажуром от плащаницата, Нощна лампа, Хубава Нощна Лампа за Спалня, Детска стая, Детска градина, Хотел

BGN 2.00

Налично
Налично

Идеален за гости стая, хол, спалня, офис и така нататъкНеговият уникален елегантен външен вид ще привлече вниманието на много посетители. 【Мини и спестяване на пространство】 Размери на лампата - 14,4 (В) х 7,08 (Ш) х 6,1 (Г) инча, я компактен и щедър дизайн идеален за всяка маса.Текстилен лампа омекотява светлината, която ще създаде множество мек, уютен и ярка светлина в тъмна стая.Това е една малка лампа, която е компактен и пести място, моля, променете размера преди да купите.Той е съвместим с различни електрически крушки с нажежаема жичка, като лампи с нажежаема жичка, халогенни крушки, led или CFL лампа. 【За вашия предан услуги】 HAITRAL осигурява задоволителен услуги : подмяна и връщане до 30 дни. (Моля да се уточнят размер при гледане). 【Простота и безопасност за използване】 Кабел и щепсел прикроватной настолна лампа, посочени в списъка на UL.Ако височината на лампата не е 14,4 инча или крушка стърчи отгоре, лампа трябва да бъде обърнат, моля, обърнете лампа. 【Елегантен и модерен дизайн】 Мини-настолна лампа е проектирана с основание за вход статив и филтър абажуром.Благодарение на наличието на списъка на UL тази лампа призната на национално ниво за своя стандарт за сигурност.Настолна лампа изключително удобен и лесен за инсталиране. 【Изисквания към електрическата крушка с нажежаема жичка】 Настолна лампа HAITRAL може да има само светлината стандартен размер E26 капацитет от не повече от 60 W (крушка в комплекта не са включени).Бутон превключвател за шнуре осигурява удобен за употреба за включване / изключване.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория