.

.

New
Безжична овлажнител на въздуха GEANYAO RGB LED, led Преносим Окачен лека нощ, USB Акумулаторна Лампа за Дневна, Прикроватной нощни Шкафчета, Кабинет, кафене, Къмпинг, Креатив?

Безжична овлажнител на въздуха GEANYAO RGB LED, led Преносим Окачен лека нощ, USB Акумулаторна Лампа за Дневна, Прикроватной нощни Шкафчета, Кабинет, кафене, Къмпинг, Креативен Подарък (RGB)

BGN 10.66

Налично
Налично

н Led модерен преносим безжичен лека нощ с дръжка от изкуствена кожа за по-удобно носене за нощуване на открито, барбекю, нощен риболов.В този увлажнителе на въздуха се използва ултразвукова технология "микропоти", при който голямо количество вода не попада във въздуха, така че той не намочит вашите мебели и подове. 【ЛАПТОП И БЕЗЖИЧЕН】 Лек дизайн на малък размер, с дръжка от изкуствена кожа и вградена батерия.【ЛАПТОП И БЕЗЖИЧЕН】 Лек дизайн на малък размер, с дръжка от изкуствена кожа и вградена батерия. 【Широко приложение】 идеален за прикроватной нощни шкафчета, детска стая, хол, коридор със стълбищна клетка, със стълбищна площадка, кафене, бар, на улицата и т. Led модерен преносим безжичен лека нощ с дръжка от изкуствена кожа за по-удобно носене за нощуване на открито, барбекю, нощен риболов. 【Тих ултразвуков овлажнител】 Никакъв жужжания, да се люлее или пращене, тъй като този светлинното овлажнител за вас постоянно и ефективно премахва успокояващ хладна мъгла, която вие толкова жаден.Безжична лека нощ лесен за носене и виси, тя е необходима както на закрито, така и на открито.В този увлажнителе на въздуха се използва ултразвукова технология "микропоти", при който голямо количество вода не попада във въздуха, така че той не намочит вашите мебели и подове. 【Промяна на цвета RGB】 преносими Led настолна лампа с кристали има режим на циклирования с различни цветя, а около светлината на лампата може да изберете за циклирования RGB или фиксирана от един цвят, за да декорирате спалнята в хола за вашия комфорт.Добавете няколко капки от етерични масла и ще получите аромат на целия дом. 【Личен овлажнител и дифузор за ароматерапия】 Безопасно и бързо овлажнява сухия въздух, така че да можете лесно да диша по всяко време и на всяко място, премахване на симптомите на настинка и проблеми с носа от тези празнини, синусите. Led модерен преносим безжичен лека нощ с дръжка от изкуствена кожа за по-удобно носене на открито, на къмпинг, барбекю, нощен риболов. 【Широко приложение】 идеален за прикроватной нощни шкафчета, детска стая, хол, коридор със стълбищна клетка, със стълбищна площадка, кафене, бар, на улицата и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория