.

.

New
В полето за съобщения PHEASANT Здравей Bubble С регулируема яркост неонови надписи, светлинни Надписи, Неонова Лампа с приложението и дистанционно управление, лека нощ, м?

В полето за съобщения PHEASANT Здравей Bubble С регулируема яркост неонови надписи, светлинни Надписи, Неонова Лампа с приложението и дистанционно управление, лека нощ, монтиран на стената лампа С лампа, идеални за

BGN 1.00

Налично
Налично

1 година гаранция на всички неонови лампи PHEASANT - Управляват с помощта на дистанционно управление, приложения за телефона и глас.【213 осветление режими】 Сверхяркие и висококачествени led чипове позволяват на led лампам да бъдат много цветни и продължително. 【ИНТЕЛИГЕНТНО приложение и дистанционно УПРАВЛЕНИЕ】 Изтеглете приложението "Магически фенер", която е на разположение в Google Play и i OS App Store, можете да промените цвета или режими, за да регулирате яркостта, да инсталирате време на път с кола под наем и т. -Сверхнизкое работно напрежение, ниско ниво на отвеждане на топлината, захранва от USB порт, например зарядно за мобилен телефон, USB-порт на компютър, USB-порт power bank. - Оригинален и неподражаем дизайн (от дизайнери американски стил).Неонови надписи, с регулируема яркост Pheasant LED.Възможност за промяна на няколко цвята или спрете на един цвят.Тя може да се представи като изискан и креативен подарък.Идеален за декорация на дома, стени, детски стаи, спални, интериор на бара за партита, картинката на масата. С помощта на приложението или дистанционно управление в ръка можете лесно да управлявате осветление по всяко време и на всяко място. - Материал : акрил + RGB led неонова светлина. 16 Милиона цвята неонови лампи RGB с приложението и дистанционно управление.Яркостта на ленти осветление може да се регулира и да предложи 16 милиона различни цвята и 213 осветление режими (hopping, затухающий, перетекающий, светкавица и т. 【2-ПОСОЧЕН на ДИСПЛЕЯ и по-ШИРОКИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ】Можете да изберете както честен, така и окачен (без дупки). 【Синхронизиране на музика и управление на микрофон】 Снабден с чувствителен вграден датчик за звук, led индикатори ще пулсират и промяна на цвета заедно със звука на околната среда и музика.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория