.

.

New
3D лека нощ, Дистанционно управление с регулируема яркост и 16 от промените на цвета, Интелигентен сензорен прекъсвач, Акумулаторна нощна лампа, Коледни подаръци за ?

3D лека нощ, Дистанционно управление с регулируема яркост и 16 от промените на цвета, Интелигентен сензорен прекъсвач, Акумулаторна нощна лампа, Коледни подаръци за момчета и момичета, Празнични подаръци и подаръци

BGN 1.67

Налично
Налично

Можете да контролирате дистанционно ночником или да се докоснат до выключателю ръка; отиди напред и освещайте живота си Интелигентни сензорни бутони за Срока на експлоатация на светодиодите : 10 000 часа ✔ Натиснете бутона -натиснете веднъж, светва един цвят, натиснете още веднъж, запали друг цвят. ✔ Автоматичен режим - натиснете сетивно бутона до последния цвят, а след това го натиснете още веднъж, автоматичен режим за оцветяване ще работи.Това е най-добрият подарък за деца или възрастни.При използване, моля, разбирай отвори по ръба на акрилни листове.Продължително натискане за изключване на светлината ✔ Широк спектър от приложения - широко се използва в различни украшения на околната среда за повишаване на художествен вкус на околната среда и създаване на топло, свеж и модерен 3 D визуален ефект. * Не поставяйте лампа в помещения, където температурата надвишава 60°C. При натискане на за трети път светва друг цвят. 2 - Не докосвайте повърхността на акрилна плоча с пръсти по подобен начин, за да не остави в чинията на следите от пръстови отпечатъци и няма да повлияе на 3 D-ефект. * Чувствителност към прикосновениям може да варира от температурата и влажността.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория