.

.

New
Лека нощ CREWEEL, - Вградени в стената лека нощ и с датчик за движение, 200-люменный Светло-вградени нощна светлина с възможност за регулиране на яркостта на 10 нива, идеал?

Лека нощ CREWEEL, - Вградени в стената лека нощ и с датчик за движение, 200-люменный Светло-вградени нощна светлина с възможност за регулиране на яркостта на 10 нива, идеални за спални, баня, тоалетна, антре (1 опаковка)

BGN 1.33

Налично
Налично

Търсите ярък led лека нощ, - вградени в стената?това е умен ночники, чувствителни към движение, които автоматично включват в тъмното.Автоматичен сензор помага за спестяване на енергия, ночники представляват малки електрически лампи с ниска мощност за осветяване на тъмни зони на вашия дом.Номинална мощност : 1,0 W.Цвят на светлината : мек топъл.Лека нощ - това вече не е просто plug-in, използван, за да успокои детето в тъмното. проста дизайнът на вградените лампи не блокира други контакти. Светлинен поток : 200 лумена.Отлично качество, изработени от огнеупорни материали redarant. Пожароустойчивост ниво V6, който винаги ви дава възможност да бъдат в безопасна зона осветление, когато той е свързан към стената. Брой на светодиодите : 16 светодиоди.Източник на захранване : plug електрически.Светочувствительные ночники CREWEEL използват като източник на светлина led с дълъг живот, високо качество, спестяване на енергия, компактен дизайн, класически външен вид, цвят на светене-амбър-мек, той създава приятна атмосфера в семейството.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория