.

.

New
Пневматични ножици NEWTRY, Въздушни Промишлени Ножици, Тежкотоварни Режещи инструменти за рязане на метал, за ламарина, Диамант окото, Желязна плоча от неръждаема сто

Пневматични ножици NEWTRY, Въздушни Промишлени Ножици, Тежкотоварни Режещи инструменти за рязане на метал, за ламарина, Диамант окото, Желязна плоча от неръждаема стомана (подобрена режещата глава B-голям размер)

BGN 65.40

Налично
Налично

Здрав материал с висока устойчивост на износване, усвояването на вибрации и ниски нива на шумНескользящие, износоустойчиви, да са удобни за употреба, устойчив на задържане и им е трудно да го пуснете.Не е необходимо добавяне на смазочни масла в продължение на дълъг работен ден. ◇ [УДОБНА ДРЪЖКА]- Дръжка стандартни ножици A е направена от мека гума, докато подобрени ножици A и B са изработени от алуминиева сплав.Размер на входящия въздух : 1/4 инча. Размер на входящия въздух : 1/4 ".Получават най глава може да се върти на всеки ъгъл, развийте винт за завиване и завийте на подходящ ъгъл за рязане.Моля, преди да използвате махнете капака с дупка. ◇[Подаване на ВЪЗДУХ-ОСВОБОЖДАВАНЕ на ВЪЗДУХА]- Размер на въздух : 1/4 инча; размер на въздуховод : 3/8 инча. ◇ [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] - Този тип пневматични ножици е подходящ за пластмасови заводи, каучук, фабриките и на други места. получават най глава може да се върти на всеки ъгъл, развийте винт за завиване и завийте на подходящ ъгъл за рязане. забележка : този продукт не е подходящ за много тънък метал.◇ [ЗАЩО да изберете UPGRADE B]- Модернизирани ножици B имат по-голяма получават най глава, выкованную от легирана стомана. Максимално работно налягане : 90 паунда на квадратен инч. ◇[ТРАЙНО режещо ОСТРИЕ]- Режещата глава на тези пневматични ножици изработени от висококачествена стомана и точна коване; в същото време режещата глава е специално обработена втвърдяване, благодарение на което има предимствата на острота и издръжливост, бърза и ефективна работа, плавно рязане и издръжливост.Този тип пневматични ножици има разумна конструкцията на изпускателната дупки на задния ред, което може да се предотврати попадането на струи странично емисии на тялото на човека. Свободна скорост : 2600 об/мин.Като цяло дизайнът е много научен.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория