.

.

New
Аксесоари за растенията YARDWE Аксесоари за растенията Сменяеми Пружини Кант Винарите на резервни Части: 7 бр. Градински Ножици за растенията Пружина част Ножици за п?

Аксесоари за растенията YARDWE Аксесоари за растенията Сменяеми Пружини Кант Винарите на резервни Части: 7 бр. Градински Ножици за растенията Пружина част Ножици за подстригване за грижи Аксесоари Тример за косене на

BGN 4.99

Налично
Налично

Коригирайте и да обновите своя любим градински инструментиЛесно се инсталира и е поставена на място, без използване на специални инструменти.- Лесно се инсталира и се вмъква на мястото на ръка, без използване на специални инструменти.Висококачествени материали и изящна изработка, здрав и издръжлив дълго време.В комплекта са включени 7 сменяеми пружини за секатора. Градински ножици за растенията Пружина част за рязане на Аксесоари за прически Особености - Материал : стомана - Цвят : сребърен Размер : 2, 36 X0, 43 X0, 43 инча 6,00 X1, 10 X1, 10 см - Сменяеми пружини за секаторов.Коригирайте и да обновите своя любим градински инструменти.Ние имаме професионален екип, готов да предостави на всеки клиент най-доброто обслужване, с нетърпение очакваме началото на сътрудничество, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Сменяеми пружини за секаторов.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория