.

.

New
Ножица за плат Професионални (9 инча), Ножици premium за разкрой на плат с допълнителна измервателна лента - са Изработени от въглеродна стомана с висока плътност, Ножиц

Ножица за плат Професионални (9 инча), Ножици premium за разкрой на плат с допълнителна измервателна лента - са Изработени от въглеродна стомана с висока плътност, Ножици за шиене на тъкани, кожа, тънък метал и т.н.

BGN 0.33

Налично
Налично

✔ 9-ИНЧОВ професионални ножици ЗА РЯЗАНЕ на ТЪКАНИ, СВЕРХОСТРЫЕ остриета, които могат да нарязани на 16 СЛОЯ ПЛАТ : Остри, като бръснач, ножици за тъкани, които лесно се нарязва на няколко слоя плат и запазват остротата дълго време.Ножици по-високо качество на разкрой на материи, които са отлични за шивашки.Благодарение на остър гарантирано от въглеродна стомана, той е подходящ за рязане на всякакви текстилни материали, кожа, тапицерия на мебели, пластмаса, тънък метал и т. ✔ Изработени от сверхпрочных острие от въглеродна СТОМАНА с ВИСОКА ПЛЪТНОСТ : Портновские ножици за шиене, произведени от висококачествена въглеродна стомана, острие държат на ръба. ✔ КАЧЕСТВОТО на АМЕРИКАНСКАТА МАРКА : Thread Nanny - уважаеми семейна американската компания. ✔ БЕЗПЛАТНА ИЗМЕРВАНЕ на ЛЕНТА, за ШИВАЧКА - ЕЛЕГАНТЕН дизайн С УДОБНО ИЗВИТА дръжка С МЕК ИЗЗЕМВАНЕ и БАЛАНСИРАНО ТЕГЛО : Нашите остри ножици за шиене с ергономична дръжка са преценени и осигуряват прецизен контрол и максимален комфорт.Ние се гордеем с качеството на нашите продукти.Те леко смазани с масло за продължителен период, бързо и чисто рязане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория