.

.

New
Ножици LAKIKAjd Домакинство Кухненски Многофункционални Хранителни Ножици От Неръждаема Стомана Ножица за Пиле Крылышек, Ножици за Рязане на Риба, Ножица За Месо, Ско?

Ножици LAKIKAjd Домакинство Кухненски Многофункционални Хранителни Ножици От Неръждаема Стомана Ножица за Пиле Крылышек, Ножици за Рязане на Риба, Ножица За Месо, Скоба, за да Орех

BGN 52.03

Налично
Налично

Използването на високоефективни патентовани титанови лепилни дискове, които по-стегната и по издръжливи в сравнение с стомана ● Лесен за почистване, изчиства след измиване.Нарежете съставки, нарежете зеленчуци и гответе в кухнята. ● Зъбни конструкция позволява подхлъзване предмети. ● Внимателно нарязани морски дарове и птици. ● Може да се използва за мелене на орехи и други ядки продукти, както и за отваряне на бутилирана вода, капачки от сода и други напитки в бутилки.Използването на високоефективни патентовани титанови лепилни дискове, които по-стегната и по издръжливи в сравнение с стомана. ● Лесен за почистване, изчиства след измиване. ● Зъбни конструкция позволява подхлъзване предмети. ● Внимателно нарязани морски дарове и птици. ● Може да се използва за мелене на орехи и други ядки продукти, както и за отваряне на бутилирана вода, капачки от сода и други напитки в бутилки.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория