.

.

New
Професионални ножици за стригане на овце TFCFL с Мощност 750 W, Ферма Електрически Ножици за Кози, Алпака, лама, Коне, Едър рогат добитък, Едър Рогат Добитък на стопанств?

Професионални ножици за стригане на овце TFCFL с Мощност 750 W, Ферма Електрически Ножици за Кози, Алпака, лама, Коне, Едър рогат добитък, Едър Рогат Добитък на стопанство, Тежкотоварни Машина за Подстригване на козината

BGN 2.33

Налично
Налично

Използването му може да бъде удължен за едър рогат добитък и коне чрез замяна на стандартната режещата главаКонструкция основно е предназначена за неопитни новобранци, за начинаещите може бързо овладяване на умения за рязане и да се опрости управлението!.Мек клапана е изработен от gourmet технологии и има дълъг срок на служба. ➤ Двигател и ножици за подстригване на козината са свързани с мек вал. ➤ Регулиране на плътността на острието : Регулиране на плътност в съответствие с различни видове козина и точно регулиране в съответствие с личните навици.Описание : Машина за рязане, предназначени единствено, за да се грижа за овце и кози, както и ламами, альпаками и други представители на семейството на камила.➤ Нов тип ножица за стригане на вълна осигурява электромеханическое разделение, вграден генератор на висока мощност, висока мощност, лесен топлинна енергия, дълго време за работа и е подходящ за продължителна употреба. ➤Острието има дизайн с прави зъби, което улеснява улавянето на козината. ➤Регулиране на горния и долния нож наляво и надясно : в зависимост от дебелината на козината можете да се режат всяка овечью вълна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория