.

.

New
FOGOSP Професионални 8Прави Ножици за подстригване на кучета-Дълги, Големи Ножици за Подстригване на Кучета Пет Japan 440C Ножици за Подстригване на кучета Пудел (8,0, Дирек?

FOGOSP Професионални 8Прави Ножици за подстригване на кучета-Дълги, Големи Ножици за Подстригване на Кучета Пет Japan 440C Ножици за Подстригване на кучета Пудел (8,0, Директни)

BGN 31.41

Налично
Налично

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с насАко искате да ножици с подписа си, моля, свържете се с нас преди да поръчате. ? [Страхотна идея за подарък] Преки ножици за грижи за домашни любимци са идеални за болници за домашни любимци, салон за домашни животни и жилища за използване с shih дзъ, пудел, златист ретривером, теди, bichon-фриз, дудлом и така нататък.Ножица за подстригване на коса FOGOSP - най-добрите подаръци за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рожден Ден и други важни дни.Индивидуален корпоративна услуга, която ще направи вашият уникален подарък.Инвестирайте без риск.Добри инструменти ви позволяват да се получи още по-голямо удоволствие от своята работа. ?[Икономическа ефективност] Преки ножици за подстригване на кучета произведени от най-популярните и удобни форми за подстригване на домашни любимци в Съединените Щати и полирани от професионални майстори в съответствие с най-строг производствен процес.Класическа изместена дръжка с нисък натиск ги прави удобни и лесни за задържане, което ви позволява ефективно да се избегне нараняване лучезапястного става.? [Перфектно качество] Ножици за грижа за кучето FOGOSP са изработени от висококачествена японска неръждаема стомана 440 C и много остри и гладки, че използването на тези ножици за грижа за кучето прилича на слама масло горещ нож.Ножици за подстригване на кучета, със сигурност също ще се превърне в идеален подарък за близки и приятели, особено за любителите на кучета или котки.Тези ножици за подстригване на кучета на дясната ръка, бързо и точно се изрязват с гъста дълга козина, повишаване на ефективността на вашата работа.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория