.

.

New
Електрически Ножици За Ламарина, Тежки Електрически Ножици За Ламарина, Ножици За рязане на Калай, Ниблер, Ръчни Електроинструменти С Двойна Изолация, 2000р/мин, 220 В 5

Електрически Ножици За Ламарина, Тежки Електрически Ножици За Ламарина, Ножици За рязане на Калай, Ниблер, Ръчни Електроинструменти С Двойна Изолация, 2000р/мин, 220 В 500 W (В наличност в САЩ)

BGN 2.33

Налично
Налично

5Той притежава такива характеристики, като удобно рязане на стоманени плочи с различна форма, ниско тегло, безопасност и надеждност, и е широко се използва в автомобилостроенето, и корабостроенето. По време на работа носете дрехи и предпазни очила. Да Не се превишава възможностите за използване инструмент, не се използват маломощни инструменти за извършване на тежка работа, за да се избегнат повреди.Размах на острието е по-малко, отколкото при обикновените ножици, което значително повишава точността на вашата работа!Продуктът е ръчен електрически инструмент с двойна изолация, която използва монофазен двигател като източник на енергия за задвижване на работната главата чрез промоционален механизъм.Не докосвайте оголенному тел избягване на токов удар.Той притежава такива характеристики, като удобно рязане на стоманени плочи с различна форма, ниско тегло, надеждност и безопасност. Дръжте захранващия кабел далеч от източници на топлина, масло и остри предмети. Да Не се използва при дъжд, при повишена влажност или при наличието на запалими течности и газове.Не докосвайте оголенному тел избягване на токов удар. ★ Продукт е ръчен електрически инструмент с двойна изолация, която използва монофазен двигател като източник на енергия за задвижване на работната главата чрез промоционален механизъм.Пакетът включва : 1x електрически ножици за ютия.Ако захранващия кабел е повреден, незабавно заменяйте го.5 cm Тегло на опаковката : 2,6 кг Описание : Двигател пълен с медна сърцевина, гладка система за прием и освобождаване на въздух, добри характеристики за охлаждане, увеличават значително дълъг живот на двигателя. Когато инструментът не се използва, тя трябва да бъде поставен в сухо и недостъпно за деца място.Спецификация : Дебелина на рязане : 2,5 мм Мека стоманена плоча : 2 мм от неръждаема стомана : 1,5 мм Скорост на празен ход : 2000 об / мин напрежение : 220 Номинална честота : 50/60 Hz Номинална мощност : 500 W Размер на опаковката : 35*7*16.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория