.

.

New
Ножици за подстригване на Градинските дървета Ножици За Подрязване на Инструмент За Озеленяване Ножици Дръжката на Градински Ножици, Нож За Озеленяване на Градин?

Ножици за подстригване на Градинските дървета Ножици За Подрязване на Инструмент За Озеленяване Ножици Дръжката на Градински Ножици, Нож За Озеленяване на Градински Ножици Ръчни Ножици

BGN 43.38

Налично
Налично

Преди покупка, моля, проверете цвета и размера Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.Ако сте градинар или професионалист, амбициозен обновите своя градина, тогава това е вашият перфектен избор. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти.Име на продукта : ножици за жив плет/жив плет/hedge Материал : стомана SK5 Характеристики : нескользящая дръжка, сгъваем Обхват : задния двор, на поляна, стопанство, градина и т. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките.Този продукт представлява прости и практически професионални градински винарите, изработени от висококачествена стомана и има дръжки с ергономичен дизайн, подходяща за подрязване на жив плет, овощни градини, храсти и малки дървета и т.Към дръжката е прикрепена удобно захващане, която е различна эргономичностью и ви предпазва от мазоли и мехури и на ръцете и на други възможни наранявания.Осигуряване на благоприятни впечатления. на Опаковката : 1 х градински ножици за подрязване на дървета Забележки : 1.И ръката и китката ще бъдат защитени по-добре.Плъзгаща се конструкция ви позволява да изрежете високи клони, което помага за намаляване на умората на ръцете при рязане на клони в продължение на дълго време. Благодарение на преносим дизайн и лекота на управление е един наистина добър избор на градински инструменти. Поради различни монитори, моля, имайте предвид, че може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, като правило, ние ще ви ги изпратим в рамките на 5-10 дни, а очакваното време на пристигането си е 10-25 дни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория