.

.

New
YARNOW 4 бр. Инструменти за цветя магазин, Устройство за теглене на бодли с листа, Машина За премахване на шипове, Аксесоари за Рози, Градински инструменти, Клещи с шипо?

YARNOW 4 бр. Инструменти за цветя магазин, Устройство за теглене на бодли с листа, Машина За премахване на шипове, Аксесоари за Рози, Градински инструменти, Клещи с шипове, Клещи с шипове за цветя, Устройство за теглене

BGN 2.00

Налично
Налично

СРЕДСТВО за почистване на стъблата РОЗИ - пластмасов инструмент за премахване на шипове с градински цветя, гъвкаво и полезноУстройството за премахване на шипове, изработени от висококачествена пластмаса, гъвкаво и полезно.Гребец за стъблата РОЗИ - пластмасов гребец за градински цветя, гъвкав и полезен. - Цвят : синьо-инструмент за източване на шипове във формата на листа-Произведен от материал за продължителна употреба клещи с шипове със собствените си ръце.Пратката включва 4 x клещи с флорални шипове Характеристики -За вашия приятел, и семейни принадлежности за организация на цветя. - Размер : около 12 x 12 x 0,5 вижте средство за премахване на шипове.средство за премахване на шипове с цветя.СРЕДСТВО за премахване на шипове - подарък за вашия приятел, и на семейството.Просто поставете инструмента на стъблото и издърпайте надолу, за да премахнете тръни и листа инструмент за премахване на листа на рози.ГРЕБЕЦ за стъблата - подарък за вашия приятел, и на семейството. средство за премахване на бодли и листа.Информация за стоки за премахване на шипове Поставете инструмента на стъблото и издърпайте надолу, за да премахнете тръни и листа. - Материал : пластмаса гребец шипове за цветя.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория