.

.

New
BIHRTC 3,6 Инчов Ножици за Бродиране, Дизайнерски Ножици за Шиене във формата на Щъркел, Малки Ножици за Бродерия, Продевания Прежди, Бродерия, Направи си САМ, Инструмен?

BIHRTC 3,6 Инчов Ножици за Бродиране, Дизайнерски Ножици за Шиене във формата на Щъркел, Малки Ножици за Бродерия, Продевания Прежди, Бродерия, Направи си САМ, Инструменти, Шивачка, Ежедневното Използване на

BGN 0.67

Налично
Налично

Малки размери за ръчен багаж навсякъде идеален за рязане на конеца и хартиени изделия, но не и за дебела прежда или твърда тъкан.Остър край и остриета позволяват да се спести време за завършване на работата.Благодарим ви за разбирането и щастлив покупка!. подходящ за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и други. подходящ за бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, бродерия и други.Метална дръжка е по-удобно на допир. Нож от неръждаема стомана, здрави и ефективни. Малък размер : 3,6-инчов ножици за бродерия във формата на щъркел отлични за ръчен багаж. Технически характеристики Материал : неръждаема стомана + метал Цвят : както е показано на снимката Размер : приблизително 3,6*1,6"/9,2*4. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.ножици в стил ретро "щъркел" са идеални за тези, които обичат да бродирам или да направите със собствените си ръце, а също и ще стане чудесно допълнение към личната колекция.Наличието на остри ръбове и остри ножове може да се спести време за завършване на работата.Метална дръжка е по-удобно на допир.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория