.

.

New
G. S Ножица за бродиране - 3.5 инча, Ножици във формата на щъркел, От Неръждаема Стомана, Златни Шевни Ножици, Малки Остри за Бродерия, художествена работа, Продевания п?

G. S Ножица за бродиране - 3.5 инча, Ножици във формата на щъркел, От Неръждаема Стомана, Златни Шевни Ножици, Малки Остри за Бродерия, художествена работа, Продевания прежди, Бродерия (Злато)

BGN 4.04

Налично
Налично

идеален за рязане на конеца и хартиени изделия, но не и за тежка прежда или твърда тъкан идеален подарък за приятели, които обичат да правят със собствените си ръце.Удобен и елегантен дизайн журавлика : Ножици с покритие са лесни и удобни за използване. използва се в продължение на дълго време. Удобен размер : 3,5-инчови ножици за бродиране Stork Отлични за ръчен багаж, може да ги вземе със себе си в самолета по време на пътуване.Ефективни : Остър ръб и остриета позволяват да се спести време за завършване на работата. уникален дизайн във формата на щъркел и дръжка с покритие придават им текстура и елегантност.Материал : Изработен от най-добрата неръждаема стомана и е устойчив на корозия, ръжда и петна.Предимства на продукта : * сверхострые нож от неръждаема стомана, устойчиви и високоефективни * удобни дръжки и елегантен дизайн във формата на щъркел * приказно златно покритие, устойчиво на корозия * тънки остриета с острия връх за точно и подредено работа * удобен размер за носене с вас навсякъде * отличен за бродиране, творческо бродиране, бродерия, плетиво на една кука, шиене, както и за събиране на скрап и на бродерия.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория