.

.

New
Студиен калъф WunM подходящ за 6 Напълно нов Kindle (11-то поколение-випуск 2022 г.), нов лесно своята практика 2022 година с функция за автоматично включване/изключване за чет?

Студиен калъф WunM подходящ за 6 Напълно нов Kindle (11-то поколение-випуск 2022 г.), нов лесно своята практика 2022 година с функция за автоматично включване/изключване за четене на електронни книги Kindle 2022 11-то

BGN 65.33

Налично
Налично

Устройството може да се зарежда при затворен корпусНе е подходящ за други устройства Kindle предишното поколение.В живота ние понякога случайно попадат на земята, понякога случайно разсипване на кафе в непосредствена близост до кейсом kindle, а когато имаме деца, понякога те няма да бъдат внимателно да се докоснат до него, за по-дълъг период на употреба, калъф kindle предпазва ни от kindle. ❤ Настройка : Ако имате любими снимки и вие искате да създадете за kindle защитни капаци с изображения на вашите деца, домашни любимци, вашето семейство и вашата съпруга, изпратете ми модел kindle и вашите снимки, аз ще направя за вас уникален защитен калъф, пълен с любов.Предотвратява появата на драскотини, вдлъбнатини, разливи и замърсявания, но с това осигурява лесен достъп до всички портове и бутони. 【Няколко възможности】 на Разположение в различни цветове. 【Материал премиум-клас】 Тънък и лек защитен капак в твърди корици от висококачествена изкуствена кожа.【За Kindle 2022】 Предназначена единствено за устройство за четене на електронни книги, 6" Напълно нов Kindle (11-то поколение - випуск 2022 г. 【Интелигентно пестене на енергия】 Автоматично пробуждане или превод на устройства kindle 11-то поколение в икономичен режим при отваряне и затваряне на капака.Подсилени ъгли, амортизация, в случай на падане на земята, по-ефективна защита на вашето оборудване.Благодарение на точния вырезу kindle 2022 може да се зарежда, без да махате своята практика. 3d коприна текстура е устойчив на надраскване, фигура ясен и реалистичен.Вътрешната повърхност на КОМПЮТЪРА без драскотини осигурява удобство докосване и допълнително ниво на защита на вашето устройство за четене на електронни книги kindle 2022.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория